Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iOS alkalmazások
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Fferi50
üzenetére
A fájl megnyitásnál csak a legutóbb megnyitottakat ajánlja fel, vagy a fájlok megnyitása az eszközről, ahol meg is tudom keresni a txt fájlt, de akkor irja a lenti hibaüzenetet. Van még egy "további fájlok megtekintése" opcio a legutobb megnyitottak alatt, de az "fájl nem található" hibára fut valamilyen sharepoint foundation szolgáltatással kapcsolatban.
Ezek szerint jobb a standalone Office 2021, az elofizetős 365 helyett. Még jó hogy van ilyen ingyenes 365 webes verzió... mármint nekem, mert nekik ez nem túl jó promo.
Néztem helpet is, az onedrive-ot javasol, de eleve onedrive-on van a fájl. Ott meg megnyitja de csak mint txt fájl. Nincs olyan opció, hogy excel nyissa meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lexus, Toyota topik
- iOS alkalmazások
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs