Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #5265 üzenetére
Kint voltam Szigeten, aludtam 4,5 órát. Fáradt vagyok és határidős melóm van, de szeretném rövidre zárni a témát.
A három oszlop három lehetőséget jelent attól függően, hogy hogyan akarjuk a besorolást, hogyan választjuk meg a szétválasztás módszerét:
1. Eredeti: sima fkeres. Nem mér távolságot, csak azt nézi meg, hogy minél kisebb a keresett érték.
2. Első: Méri a távolságot. Pl: 1299 a keresett érték, ami 1200 és 1400 között van. Mivel 1200-hoz esik közelebb, ezért lesz A. Egyenlő távolság (1300) esetén felső kategóriát hozza (B).
3. Harmadik: nem méri a távolságot, hasonló az elsőhöz, csak annyi kivétel van, hogy 1400-nál még A-t ad, és csak 1400 fellett ad B-t.A megoldás feltételezi, hogy csak diszkrét értékekről van szó. Egyébiránt a 2-at is meg lehetne bonyolítani úgy, hogy egyenlő távolság esetén az alsó kategóriát hozza eredménynek.
Természetesen én is csak a rend kedvéért írtam le mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest