- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kint voltam Szigeten, aludtam 4,5 órát. Fáradt vagyok és határidős melóm van, de szeretném rövidre zárni a témát.

A három oszlop három lehetőséget jelent attól függően, hogy hogyan akarjuk a besorolást, hogyan választjuk meg a szétválasztás módszerét:
1. Eredeti: sima fkeres. Nem mér távolságot, csak azt nézi meg, hogy minél kisebb a keresett érték.
2. Első: Méri a távolságot. Pl: 1299 a keresett érték, ami 1200 és 1400 között van. Mivel 1200-hoz esik közelebb, ezért lesz A. Egyenlő távolság (1300) esetén felső kategóriát hozza (B).
3. Harmadik: nem méri a távolságot, hasonló az elsőhöz, csak annyi kivétel van, hogy 1400-nál még A-t ad, és csak 1400 fellett ad B-t.A megoldás feltételezi, hogy csak diszkrét értékekről van szó. Egyébiránt a 2-at is meg lehetne bonyolítani úgy, hogy egyenlő távolság esetén az alsó kategóriát hozza eredménynek.
Természetesen én is csak a rend kedvéért írtam le mindezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50