Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kint voltam Szigeten, aludtam 4,5 órát. Fáradt vagyok és határidős melóm van, de szeretném rövidre zárni a témát.

A három oszlop három lehetőséget jelent attól függően, hogy hogyan akarjuk a besorolást, hogyan választjuk meg a szétválasztás módszerét:
1. Eredeti: sima fkeres. Nem mér távolságot, csak azt nézi meg, hogy minél kisebb a keresett érték.
2. Első: Méri a távolságot. Pl: 1299 a keresett érték, ami 1200 és 1400 között van. Mivel 1200-hoz esik közelebb, ezért lesz A. Egyenlő távolság (1300) esetén felső kategóriát hozza (B).
3. Harmadik: nem méri a távolságot, hasonló az elsőhöz, csak annyi kivétel van, hogy 1400-nál még A-t ad, és csak 1400 fellett ad B-t.A megoldás feltételezi, hogy csak diszkrét értékekről van szó. Egyébiránt a 2-at is meg lehetne bonyolítani úgy, hogy egyenlő távolság esetén az alsó kategóriát hozza eredménynek.
Természetesen én is csak a rend kedvéért írtam le mindezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50