- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatline#2
tag
Sziasztok.
Tudtok esetleg ajánlani kezdő excel tanfolyamot?
Már persze kerestem Google segítségével, de hátha van valakinek tapasztalata, hogy melyik jobb, hasznosabb. Nem arról van szó, hogy nem láttam még excelt, de az alapabb függvényeket és azok egymába ágyazását, fkeres, ha, xkeres stb jó lenne elsajátítani.
Vagy erre elég egy alap pár órás oktató videó is ami van youtubeon?
Találtam udemy-s anyagokat, de elsősorban magyarul lenne jó. Nem azért mert gondom van az angollal, hanem mert a függvények is angol nyelven vannak, de nekem magyar nyelven kellene használni.
Köszi előre is ha tudtok ilyet ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50