- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Kár, pedig olyan szép lehetett volna

Sajnos a több textboxot nem szeretném, mert a textboxok adattartama lehet 1-2-3-4 sor is. És úgy írtam az egész makrót, hogy ha kell lehessen 10 soros is a textbox (szakmailag indokolt lenne...).Másik ötletem az alábbi lenne:
Háttértörténet:
Ez a textbox tartalmaz 2 vagy több alkatrész cikkszámot + megnevezést, amikhez tartozó egyedi azonosítót be kell szkennelnie a dolgozónak. Azt szeretném mutatni neki, hogy melyik van már meg és melyik van még hátra.
Mivel azt már megtaláltam, hogy hol kezdődik a törölhető rész és a hosszát is tudom, így elvileg akár ki is törölhetném a már beszkennelt cikkszámokat.
VBAban string típusú változót karakterenként tudok másolni?
Arra gondolok, hogy átrakom a textbox értékét egy stringbe, majd az eredetileg pl. 60 karakter hosszú stringból kitörlöm a 24-40 közötti karaktereket. Ezt hogyan lehet megtenni? (értelemszerűen az új string 43 karakter hosszú lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest