- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo98
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok nagy excel guru és most egy ismerősöm kért meg segítsek a gyerekének házi feladatban.Egy táblázatban barlangokról vannak adatok,név ,hossz,mélység,magasság.
a következők a feladatok.Egy következő oszlopba az 50 méternél mélyebb barlangok mellett mély szöveg jelenjen meg,egyébként legyen üres a cella
következő oszlop első cellájában azon hosszértékek összege legyen látható melyek mélysége legalább 100
E oszlop következő üres cellájában adja vissza hány darab 80 nál nagyobb mélységű barlang van---Ezt még azt hittem tudom is a darabteli függvénnyel,de valamiért nem az összeset adja vissza,ellenőriztem számolással
Talán a a baj,hogy van ahol tizedes jegyig le vannak bontva a számok?
Tudtok segíteni milyen függvényeket kell használjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest