Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy számomra eddig ismeretlen problémával találkoztam, de lehet, hogy csak én vagyok láma hozzá...
Adott egy Excel tábla, amiben az oszlopok valamiért csak a C oszloptól kezdve látszódnak. Korábban nem volt ilyen gond, több ehhez hasonló táblával dolgozom, sehol ilyen még nem fordult elő. Nincs Elrejtés opció bekapcsolva az oszlopokon, illetve az Ablaktábla rögzítés sem kavar be, az alsó csúszka is teljesen a bal szélen van. Ami érdekes, hogyha a cellákat léptetem balra a C oszlopból indulva, akkor felül a szerkesztősávon látszik minden cella tartalma, tehát ott van minden, de érthetlen számomra, hogy az A és B oszlop hogyan tűnhetett el... [kép]
Mit állíthattam el?
Ha van valakinek ötlete, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- Call of duty modern warfare 2
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest