Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
jackal79
üzenetére
Próbéltam ilyet keresni de nem találtam. A lap elrejtős/felfedős dolog is jó lehetne szerintem neked, ha azt meg lehetne úgy csinálni makróval, hogy ha fel akarod fedni az elrejtett lapokat akkor kérjen jelszót.
Amit most kipróbáltam hogy pl a Munka2 lapot elrejteni és felfedni makróval, jelszóval védve a füzetvédelem segítségével, csak ezzel az a baj hogy a makrót bárki tudja használni aki megnyitja a táblázatot
Sub lezár() ' A Munka2 lapot elrejti és zárja le jelszóvalSheets("Munka2").SelectActiveWindow.SelectedSheets.Visible = FalseSheets("Munka1").SelectActiveWorkbook.Protect 1, Structure:=True, Windows:=False ' Az 1 a jelszóEnd SubSub kinyit() ' A Munka2 lapot felfediActiveWorkbook.Unprotect 1 ' Az 1 a jelszóSheets("Munka1").SelectSheets("Munka2").Visible = TrueEnd Sub
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50