Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Pivot táblával kapcsolatos kérdésem lenne.
Van egy program, ami hálózati eszközöket tesztel, és ebből CSV formában riportot készít. Ebből a riportból pár kattintással tudunk Excel-ben pivot táblát készíteni.
Két táblát szoktam csinálni, mindkettőben az oszlopokban a tesztek eredménye látszik (megfelelt, nem felelt meg, nem futott le, stb...). Az egyik táblázat soraiban az eszközök IP címe szerepel a sorokban, a másikban pedig a tesztek neve.Van arra valami mód, hogy a kész pivot táblában a sorok "nevéhez", tehát az IP címhez és a teszt nevéhez valami függvényt adjak? Vagy ezt csak a CSV fájl importálása után lehet megcsinálni, mielőtt a Pivot táblát megcsinálom?
A célom az lenne, hogy a tesztek nevéből csak az első 5 karakter látszódjon, annyi elég, illetve az IP cím helyett egy VLOOKUP függvénnyel az eszközök nevét szeretném kikeresni.Amennyire nézegettem a Fields, Items & Sets menüben lehet Calculated Field-et és Item-et csinálni, de valamiért nem engedi az Excel, hogy azt tegyem be a "ROWS" részbe.
Ha nem megoldható, akkor marad az, hogy a CSV importálása után módosítjuk az adatokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50