- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Lehet bonyolultan fogalmazok, de nem tudom, mely paraméterek fontosak.
Szóval:Adott két munkalap. Az elsőben vannak az adatok, a második pedig kezdésnek (a makró futtatásával) mindig üres. Ide, a másodikba kerülnek át makrón keresztüli másolással egymás mellé és alá az első fül bizonyos adatai (dátumok és szövegek). Ezzel nincs is gond, azonban miután végzett a másolással, folytatván a makrót, szükségem lenne a második fülön lévő következő üres sorra, ahova generált, majd újabb, de más szempontok szerint szűrt másolt adatok kerülnének.
A második fülön az adatokat tartalmazó oszlopok száma fix (8 db), de nem tudom előre, hogy az első másolást követően melyik oszlop hány sornyi adatot tartalmaz, egytől bármeddig lehet. Azaz lehet, hogy a B oszlop 13, az E 8 sornyi adatot tartalmaz, a többi meg csak 1-et. Bármilyen variáció előfordulhat, de az első sor mindig fel van töltve. Ebből a szituációból kéne a következő üres sor.
Azt tekintem következő üres sornak, amelyben a 8 oszlop közül minden cellának üres ("") a tartalma (formázás lehetséges). (A többi oszlop garantáltan üres.)Hasra a Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell) alkalmazásával próbálkoztam, de valószínű rosszul, mert néha működik, de többszörös futtattásnál néha megugrik, és (egyre) lejjebb lévő sorra mutat, mint ami szerintem az első üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval:
Fferi50