- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Lehet bonyolultan fogalmazok, de nem tudom, mely paraméterek fontosak.
Szóval:Adott két munkalap. Az elsőben vannak az adatok, a második pedig kezdésnek (a makró futtatásával) mindig üres. Ide, a másodikba kerülnek át makrón keresztüli másolással egymás mellé és alá az első fül bizonyos adatai (dátumok és szövegek). Ezzel nincs is gond, azonban miután végzett a másolással, folytatván a makrót, szükségem lenne a második fülön lévő következő üres sorra, ahova generált, majd újabb, de más szempontok szerint szűrt másolt adatok kerülnének.
A második fülön az adatokat tartalmazó oszlopok száma fix (8 db), de nem tudom előre, hogy az első másolást követően melyik oszlop hány sornyi adatot tartalmaz, egytől bármeddig lehet. Azaz lehet, hogy a B oszlop 13, az E 8 sornyi adatot tartalmaz, a többi meg csak 1-et. Bármilyen variáció előfordulhat, de az első sor mindig fel van töltve. Ebből a szituációból kéne a következő üres sor.
Azt tekintem következő üres sornak, amelyben a 8 oszlop közül minden cellának üres ("") a tartalma (formázás lehetséges). (A többi oszlop garantáltan üres.)Hasra a Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell) alkalmazásával próbálkoztam, de valószínű rosszul, mert néha működik, de többszörös futtattásnál néha megugrik, és (egyre) lejjebb lévő sorra mutat, mint ami szerintem az első üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jófogás tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval:
Fferi50