Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Nem teljesen értem mi lehet a baj, de nem úgy működik ahogy vártam. Egyrészt csak 1x fut le a kód. Ha utána kézzel feloldom a munkalapot onnantól nem mükszik.
Megpróbálom részletezni amit szeretnék.
Legyen az A1 cella. Ebbe a cellába nem kézzel írnak bele, hanem az értéke egy HA függvénnyel van megadva. Na most ha a HA függvény pont úgy fut le, hogy pont az-az érték kerül az A1-be ami által már nem szabad hogy szerkeszthető legyen, na akkor kell a scriptnek lefutnia. De ha a függő cellában változik az érték, akkor is maradjon az A1 cella NE szerkeszthető. Magyarul ha egyszer megkapja az A1 cella a kívánt értéket, akkor onnantól kezdve a HA függvény ne legyen rá érvényes.
Az a baj hogy ezt nem tudom letesztelni, mivel a script csak 1x fut le. Utána nem.
FRISS!
Csak akkor fut le még egyszer a script ha kézzel írom be a zárolással járó értéket!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50