-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv,
egy makrózott táblázatban kéne olyan nekem, hogy a júzer válasszon ki egy cellát a makró futása közben egy ponthoz elérve. ezt úgy gondoltam megcsinálni, hogy egy userform és rajta egy refedit control, majd refedit_change vagy hasonló event-tel validálom az inputot és addig nem mehet tovább, amíg megfelelő cellát választott ki.
csak az a gond, hogy valamiért a refedit control semmilyen event-je nem működik.
előtte application.enableevents=true -t is próbáltam már, de semmi.
ez mitől lehet? neten keresgéltem, de csak olyanokat találtam, hogy megbízhatatlan az egész refedit control, de hogy ne is működjenek az eventek, olyat még csak nem is említenek sehol. biztos nálam a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
előtte application.enableevents=true -t is próbáltam már, de semmi.
Fferi50