Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a baj, hogy kevésbé van benne logika
Három 1-5ig terjedő szám összeszorzásából kapom meg azt, ami nekem kell - viszont épp ez a metódus jelenti a gondot. Általánosságban annyi, hogy a szorzótagok között ha van 4-es, akkor sárga a szín (de ez sem mindig igaz), viszont ha 5-ös is van, akkor még 1x1x5 esetében sem lehet zöld. Ezért színezem manuálisan a cellákat, mert nincs egyértelmű megfeleltetés. Az exceles logika hiánya miatt gondoltam én is arra, hogy itt a makró lehetne esetleg a megoldás, ahhoz viszont sügér vagyok még mindig sajna
Illetve a jövőbeni változtatásokhoz is jó lehet, mert elő fog fordulni, hogy az egyik cella színe a "kedvező" értékek miatt zöld (tehát nem kell beletennem az átlagba), az a következő alkalommal sárga vagy piros lesz. 
Kb. így néz ki, és a G oszlop végére kerülne az átlagolt érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Három 1-5ig terjedő szám összeszorzásából kapom meg azt, ami nekem kell - viszont épp ez a metódus jelenti a gondot. Általánosságban annyi, hogy a szorzótagok között ha van 4-es, akkor sárga a szín (de ez sem mindig igaz), viszont ha 5-ös is van, akkor még 1x1x5 esetében sem lehet zöld. Ezért színezem manuálisan a cellákat, mert nincs egyértelmű megfeleltetés. Az exceles logika hiánya miatt gondoltam én is arra, hogy itt a makró lehetne esetleg a megoldás, ahhoz viszont sügér vagyok még mindig sajna
Illetve a jövőbeni változtatásokhoz is jó lehet, mert elő fog fordulni, hogy az egyik cella színe a "kedvező" értékek miatt zöld (tehát nem kell beletennem az átlagba), az a következő alkalommal sárga vagy piros lesz.