Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyk90
újonc
válasz
Fferi50
üzenetére
A példánál maradva, a képen összetartozó cellák alatt a B21
22-re gondoltam egyszer, annak kellene "automatikusan" szürke színűnek lenni, ha a B22-be "B" betűt írok! Másik ilyen a B37
38, aminek fehérnek kellene, hogy legyen, ha a B38-ba "T" betűt írok! Azért kell a fehér is, mert minden szürke cellának van egy párja is annyi különbséggel, hogy "T" betű szerepel ott és, ha begépelem a szürke tartalmát és átmásolom akkor szürke marad, de ha a "B"-t "T"-re változtatom lehetne fehér és nem kellene "manuálisan" változtatni vissza!Nem tudom mennyire érthető a dolog így ebben a formában! A cellák nincsenek egyesítve, a szürke és a fehér részen belül is 4db külön álló cella található!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
22-re gondoltam egyszer, annak kellene "automatikusan" szürke színűnek lenni, ha a B22-be "B" betűt írok! Másik ilyen a B37