Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Így néz ki jelenleg, ez a legelső sor legeleje (14 táblázat van egymás mellett, az első 3 látszik), a második sor ~200 sorral lentebb kezdődik (eredetileg ugyebár ilyen nagyra terveztem mindet, akkor még nem számoltam a táblázattá alakítással), szóval nem érhetnek össze.
Bal oldalon vannak a hivatkozások, a másodikra kattintva látszik a pillanatnyi helyzet, a hivatkozott cella a J oszlopban van, így a J oszlopban le is megy a soron következő üres celláig, a formázás is működik (azért színes az M oszlop is, mert eredetileg 4 oszlopos táblázatok voltak, de végül ezt 3-ra csökkentettem, de valamiért a formázást így jegyezte meg, jelenleg ez a legkisebb baj, már ha nem ez okozza a problémát).
A táblázatok helye eredetileg be lett vonalazva, az ne tévesszen meg, a táblázatok csak az utolsó adatot tartalmazó sorig tartanak. Kisebb-nagyobb szépséghibák vannak bőven még, de amint összeáll az egész, apránként optimalizálva lesz.Képernyőkép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest