Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrisluke
üzenetére
Nos igen. Értem. A helyzet az, hogy ezt csak úgy lehet megcsinálni, ha a képet, az aláírást kivéve átlátszóvá varázsolod. Vagyis kitörlöd ami nem kell, (lehet elég csak a kép azon részét, ami kitakar) és olyan formátumba mented el, amely támogatja a transparent formátumot. Tehát .png, vagy .gif... azt hiszem. Persze azt, hogy az excel ezt hogyan kezeli le, vagyis tényleg átlátszó marad, nem tudom.
Én is szoktam ilyen módszerrel jegyzőkönyvet készíteni, de ott úgy van kialakítva az aláírásnak a hely, hogy ne tudjon kitakarni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50