Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést szeretnék kérni, ha túl munkás dolgot kérnék, mert tényleg nem kívánom senkitől hogy helyettem kódoljon, de sajnos nem értek (már) a makróprogramozáshoz, vagyis az időm szűk ahhoz, hogy a feladatot öntanulásos módszerrel makróval oldjam meg. Excel 2010!
Egy viszonylag nagy, saját találmányú projekten dolgozom, ahol nagy szerepe van az excelnek. A projekt-nek van olyan része amit sztem csak makróval lehet legjobban megoldani s ezért is fordultam ide. No de lássuk mit is szeretnék:
Adott 9 db szó egymás alatt mondjuk A1:A9-es tartományba. Mindegyik szó különböző. Kellene nekem egy olyan makró ami azt csinálja, hogy fogja ezt a 9 db szót, és mondjuk a B1: B9-es tartományba összekeverve kiírja. S gondolom ha egy ilyen makrót újra futattnék, akkor új keverést csinálna!
Valójában ennyire lenne szükségem!

Előre is hálás lennék egy ilyen kódnak..

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD FX
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50