- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caipi
tag
A gondom, hogy én ezzel azt szeretném elérni, hogy az adott munkalapon az A2
5 tartományban hivatkozásokat hozok létre, amelyek ugyanezen munkalap egy-egy cellájára mutatnak.
A munkalapon kimutatások vannak sorban egy más mellett és hogy ne kelljen scrollozni közöttük, csináltam egy navigáló gombsort. (Az excel beépített hivatkozása azért nem felelt meg, mert amint beszúrtam egy oszlopot, az összes mögé mutató hivatkozás elszállt, nem követték a cellákat).
A gombsor funkciója, hogy rányomok és odaugrik az adott kimutatás fejlécének egyik cellájára.
Ezen felül az a funkció is benne van, hogy összeszámolja az adott kimutatás első oszlopának értékeit (A -4 azért van, mivel a fejlécet és a végösszeget nem kell számolnia).Amikor ezt a függvényt használtam, nekem vaalmiért a kedves név 0 lett és átugrott egy másik munkalapra. Jelen esetben az eredeti munkalapot lemásoltam (Munka 1 (2) mondjuk, és ebben dolgozom), ő pedig a Munka 1-re ugrott át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

5 tartományban hivatkozásokat hozok létre, amelyek ugyanezen munkalap egy-egy cellájára mutatnak.
Fferi50