Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
i2k
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tehát láma-biztos lett a játék...

-
-
Dilikutya
félisten
válasz
KisApám
üzenetére
Ne bohóckodj már bolhapiaccal! Akármelyik útszéli bolt sufni akciójában is megkapod őket 4,99€-ért, de múltkor a Steam-en a kettő volt valami ilyesmi áron. Talán ilyen régieknél nincs rizikó, meg nem is nagy összeg, de azért áfacsalót nem gazdagítok elvből sem, pláne 1-1€ miatt. Egyszer vettem a G2A-n játékot, de csak mert a Steam-ről levették már azokat. 1€ volt a kettő együtt.
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én meg attól kapok idegbajt ez a parkour egy hülyeség számomra. Maga a játék isten de ez a bakkecske féle ugrándozás kiidegel..
-
micafighter
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pontosan.
-
válasz
tomsolo
üzenetére
Megvannak annak a titka... 2-3 eszközt felupgradelsz és azokat váltogatod amíg nem jutsz megint javító asztalhoz, viszonylag gyakoriak... nem vészes az.

Mondjuk én tákolt eszközöket nem is használtam egyikben sem, olyan erős "alap" cuccokat találtam mindig, hogy fene se foglalkozott a tákolmányokkal. Max adtam az alapnak egy kis feszültséget és mehetett a brékelős hent.
Nekem bejött mindhárom játék DI DIR DL... várom a következőt már nagyon.

Egyetlen dolog nem tetszett talán (bár nem is kötelező elvileg), hogy a játékidőt a térképeken oda vissza küldözgetéssel növelték... oda vissza kellett rohangálni. Még fast travellel is. DL meg már az sem volt... néha bele őrültem, mert eleinte jó volt kihívás elküzdeni magad ide oda... de amikor már 100x csinálod... phúúú...

-
micafighter
nagyúr
válasz
tomsolo
üzenetére
A riptideal nem játszottam, a sima DI-ben az elején tényleg törnek a cuccok de késöbb a jobb cuccok strapabiróbbak. Néha megjavitod és kész.
A DLben tényleg hevernek cuccok szanaszét, de azok annyira gyengék hogy azokkal inkább le se álltam verekedni még 1 zombival se, annyira gyenge cuccok. A végén meg annyira erös cuccok vannak hogy szamuráj kardal tucatra ölöd a legerösebb zombikat is. A baj nem ez volt, hanem az hogy észrevettem csak egyre erösebb cuccokat tudok beszerezni, amikkel már nincs kihivás. Kedvencem a macséta, kinézetre használatra meg erösségre is, lehetett vele apritani, de azért volt kihivás is, de ilyeneket egy idö után már nem tudtál beszerezni. A fegyverválaszték egy idö után egyre szűkült típusban is, és már csak tul erös meg tul gyenge fegyverek voltak.
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Azt nem tudom a DL milyen de DI+Ripitideba agyfaszt kaptam, hogy összeraktam vmi ütőset err már a harmadik zombin szanaszét esett. Kedvencem mikor a feszítősvas = eltörik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A dead island jelenlegi áron jobb vétel szerintem mint a dying light, de összességében mindkettö jó játék. A DL skálázódását nem tudom megoldották e azóta, mert pár hónapja még az volt a helyzet, ahogy haladtál elöre, egyre erösebb fegyverekkel egyre kisebb volt a kihivás, gyenge fegyvert meg egyszerüen nem tudtál beszerezni. A Dead Islandnál ilyen gond nem volt, végig kihivást jelentett a játék. Mind2 jó játék egyébként, ha megoldották a DL skálázodását akkor föleg.

-
KisApám
addikt
A Dead Island (+Riptide) játékot ismeri valaki?
Talán érdemes volna megvenni és rááldozni egy kis időt.(a g2a.com árakat nem is mondom... most is a legolcsóbbnak tűnik megint - pl. 4 EU a Dead Island Game of the Year Edition és 4 EU a Dead Island Riptide - de ki tudja...)
(#98182) djculture
Köszi. Bevállalom megint a g2a.com-ot akkor (3 játékot vettem ott eddig, mindegyik OK - szerencsémre!!!) -
duvi
nagyúr
Lezárult az új BattleTech játék Kickstarteres kampánya. Ahogy az várható is volt, jócskán túlszárnyalták a maximális célkitűzéseket is

- 41,733 backers
- $2,785,537
- pledged of $250,000 goalMég odébb van 2017, de most rajtuk a sor, hogy valami kiemelkedőt alkossanak!

-
i2k
őstag
Off topikban mi az istennek off-tsgoltok - szart se lehet elolvasni a szürke betűk miatt emberi távolságból nézett monitoron...
-
NyMRooD
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem túl lett tolva a téma

eami: Majd egy WB2 bundle-ben, MadMax, Mortal X és Batman: AK társaságában, természetesen csak is az 1 dolláros csomagban (na jó, talán még BTA is belefér).
-
micafighter
nagyúr
-
bullseye
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Ha már elemezgetünk, akkor ez inkább = egy magasabb értékről elinduljon az ár 10 EUR irányába, vagyis technikailag 1 eurocent csökkenés is teljesíti az elvárást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisApám
addikt
KÖSZÖNÖM a segítségeket!
Megvan az Assassin's Creed II-III és a Revelations.
Az Assassin's Creed IV - Black Flag-gel és az Unity-val is játszottam már próbaképpen pár órát ismerősnél, de a Black Flag eddig a legjobb. A Syndicate-ot a twitch.tv-n szoktam nézni, nem rossz az sem, de inkább Black Flag
Black Flag - 5 EU: azonnali vétel. Unity - 10 EU: azonnali vétel (legalacsonyabb áron 16 EU volt eddig)A Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle-t is megvárom, hogy 10 EU felé lemenjen. Azonnali vétel lesz.
-
-
Sify
senior tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Black Flaget próbáltam: jó kis játék (aki szereti az AC sorozatot), tengeri csaták nagyon jók, ebből akár lehetne egy külön játék is. Itt kb. 3000.- Ft. [link]
Unity: grafikailag állitólag szebb mint a syndicate. Persze a bugokat leszámitva (bár ezeket már csak javitották). De nincs olyan hangulata mint a mostaninak. Itt meg kb 5500.- Ft [link] -
maross
nagyúr
Kijott az Anno 2205, sajnos ez is kapja az ivet rendesen. Szep, viszonylag bugmentes, de butitottak az egesz gameplayen. Nincs nyersanyag tarolas, ha felepitesz valamit es pluszban vagy, akkor elveszik a folotte levo resz, ha minuszos vagy, gondolom lassul a raepulo dolgok gyartasa.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez nem retro majmolás. Nagy rajongói a filmnek, ami a 80-as végén készült, és most csináltak hozzá egy autentikus rajongói játékot. Pont ez a lényege, hogy mindenben megfeleljen az adott kornak, ezért van floppy-n is, bár az csak ilyen szétosztogatós. A film alkotóinak is tetszett, amúgy az egész csak poén. Az egyik srác a PC Dome-on cikkíró.
-
NyMRooD
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
Én még nem játszottam ezzel a két résszel de mindenki a Black Flaget dicséri, a Unity nagyon bug-os lett és nem is javítottak mindent (meg sok volt a tessék-lássék javítás). Szerintem ha nem sürgős várj, biztos lesz jobb árban is (a black flaget, én is megakarom már venni egy ideje, 3000 Ft körüli áron már volt, szerintem alatta is).
-
KisApám
addikt
Szeretném megvenni valamelyiket:
Assassin's Creed IV - BLACK FLAG mennyibe kerül a legolcsóbb helyen (5000 Ft-ért láttam eddig) ?
vagy az
Assassin"s Creed - Unity (6000 Ft)
Vagy talán legegyszerűbb valami karácsonyi akcóra várni...?
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Tomcat féle játék kemény, ja itt van a vele való interjú: [link]
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jól látom hogy az irányítás parancsok gépelésével történik? Ez nem ment ki a divatból a 80-as évek végén?

Az a gondom vele hirtelen, hogy a sok retró majmoló indie hasonlít a régi cuccokra, de általában azért modernebb játékmeneti megoldásokkal rendelkezik. De ez a cucc viszont mintha egy lomtalanításnál bújt volna elő egy poros MFM vinyóról, DOS 4.01 alatt Basicben megírva unatkozó egyetemista haverok által.Tudom hogy a könnyes szemű múltba révedés nagy divat magyar scene körökben, de hogy echte 30 évvel ezelőtti játékokkal álljanak elő ma, azért talán kicsit túlzás.

Ha már autentikus ősmagyar retrózás, akkor Szakadt Csöves és a Revenge on School/Police/Army sorozat. Azt legalább tényleg huszonéve írta a Tomketbéla középiskolás szabadidejében.
A rencer azóta is pikkel rá, mert már több mint fél éve előzetesben ül. 
-
Dilikutya
félisten
Curse of the Blue Lights - The Video Game
Jópofa old-school kalandjáték a Space Quest és a Leisure Suit Larry alapjain. A játékot az 1988-as, azonos című kultfilm ihlette. Magyar srácok készítették, a játék nem hivatalos, csak kedvtelésből született, de rájuk akadt a film eredeti írója, áldását adta a projektre, sőt még tetszik is neki. Készült belőle egy limitált kiadás floppy-n, sikerült is szert tennem egy példányra, nagyon menő.

-
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
Magnó = Party Hard
Szélmalom = Banished - bár ez volt már bundliba, nem?
Katapult = Besiege
Lámpa = Sunless Sea
Liliom = SR GooH
Csontváz = Monkey Island?, bár a csontvázban van vmi a PSP futo MediEvilbőla középső nem is tudom mi.
-
djculture
félisten
-
bullseye
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
To Be or Not To Be (1 EUR, és érdekes kis Choose your advanture/Stanley parable hibrid)
FaeVerse Alchemy (3 EUR, végre normális ára volt, már értem miért, nagyon EA még)
Vampires: Guide Them to Safety! (0,49... Halloween... nem bánok semmit!)+ külső forrásból
LA Cops (kerüljétek, nem érte meg a 4 dollárt)
Costume Quest (kb. 3 eurót megért az előző rész alapján)Szóval rajtam most nem kerestek sokat. Nem úgy, mint az AW...
-
tomsolo
addikt
Ez már a legfrisebb:

-
Frod
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
Semmit mivel már megint hó végén jött a sale

Bár igazából ha hálaadáskor lesz, meg karácsonykor az is hó vége - a pénztárcám helyettem is eldönti, hogy megússzam ezeket.Bónsuz kérdés: EZ a bolt, mennyire ilyen saját felelősség kategória, mint a már összefoglalóban taglalt tudjukmelyik helyek??
-
-
-
tomsolo
addikt
na ki mit vett halloween alatt? Hízott vagy fogyott*** akkor most Gaben?

***Olyan úgysem lehet

-
Énis kíváncsi leszek... eleve hogy milyen stílusoknak fognak kedvezni.
Azért pár dolgot beígértek, 1db egy évnél nem régebbi nagy játék (ennél én attól félnék már ugyis meglesz ha érdekelt). Olyan játékokat ígértek amik még nem voltak bundliban, ezis jól hangzik elsőre.
Plusz ügye "kurátorok" vagy kik válogatják össze, nagyon kíváncsi leszek pont ezért az ízlésre is...Én megvárom az első pár csomagot... ha jó a tendencia talán befizetek.

-
djculture
félisten
válasz
tomsolo
üzenetére
Mondjuk mondjatok egy olyan esetet amikor ilyen zsákbamacska előre fizetem dolgokkal jól lehetett járni.. Kinguinon is ezt erőltetik, de nem hülyék hogy eladható dolgokat sózzanak a delikvensre.
Inkább adnának ki normális bundle csomagokat, fél éve nem vonzott egy bundle csomag se, fele megvan már olyanért pénzt nem adok. Utoljára már környékbeli gyerekeknek osztogattam kínomban. Marhaság az egész. -
tomsolo
addikt
válasz
maross
üzenetére
Áááá én fennhagyom akkor is. Érzem hogy idén még beüt!

#Edit: egyébként marhára nem jön be ez a teasingelés. Azt hadoválták, hogy top secret. Ha csak egyet is eltalálok ezekről a képrejtvényekről már nem igaz erre. Kb a Groupees izékkal egyenértékű mikor lejárat előtt becseteleik hogy ez benne lesz.
-
tomsolo
addikt
Na pénteken kiderül, hogy sírunk vagy nevetünk az előfizetéses Humblival.

Az a magnó milyen játék lesz? Rocksmith?

-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Minimum GPU: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB. Teljesen esélytelen, hogy 10.1-es VGA-val elinduljon.
-
djculture
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Nem fogja, only dx11 minimum.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Ugye csak viccelsz?
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Blizzard kinguinon (meg gondolom a tobbi szurken) is hagyja arulni a cuccait, pedig egy emailjukbe kerulne es leszednének mindent, nem csak a hearthstone-t..mo' money.
hoho, most mar milyen nagykepuen odairjak hogy no russian keys/gifts, miota regiolockos minden

-
djculture
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Komolyan mondom oké hogy te megvetted és isteníted de azért nem kell kamuzni veszel egy ps4-et arra megveszed sokkal szebb plusz öt dlc van ami ps4 only, köztük koopereative ami a legjobb része az egész játéknak . Gyártó is azért adja vissza a lét mert elismerte ezt, tudom aki megvette a pc verziót annak fáj ezt elismerni, de nincs tovább. . Nekem van ps4-em, megvan a játék rá. pc-n egy fosadék az egész. Megvolt nekem is pc-n is visszakértem a pénzt, nem tökölnek vissza adják.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van rá némi esély, hogy a Fallout 4 PC-n fogja támogatni a DirectX 10.1-et is? -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
> Secure connections – everything is encrypted = https

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)