Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
eszement24
üzenetére
Én csak az alapjátékot játszottam, egynek jó. Társasággal összeülős multiban az igazi, mert remekül lehet akarva és akaratlanul szivatni egymást.
-
csaba951
veterán
válasz
eszement24
üzenetére
Fene tudja! Évek óta megvan, de eddig csak a kártyákat pörgettem ki belőle!

Metacritic 74/7,6 engem ez győzőt meg a megvásárlásáról. -
Qmi
tag
Kérdésem másik topicból: Magicka
Szerintetek? -
dbius
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Hívd fel a bank telefonos helpdesk vonalát! Mielőtt eltűnik a számláról a pénzed!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
paypalon látnod kell ha volt tranzakció
-
törölt tag
Promotion unavailable
Sorry, the Humble 2K Bundle is currently unavailable in your area.
-
morvaigaben
tag
Azt el tudná mondani valaki mi van olyankor, hogy most ülök le a gép elé, és 1 órája küldött a GameFly order receipt-et hogy köszönjük a vásárlást? Ráadásul egy hoki játék 7 fontért. Ebből kifolyólag gondolhatjátok hogy nem én voltam. Azt se tudom hogy levette-e a pénzt mert PP-n nincs fent egyenlegem, és az ÓTÉPÉ meg majd legkorábban hétfőn frissít tranzakciókat.
Ki is szedem az auto paypal fizetésből ezt a szart... Most írok nekik mailt.
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Kivételesen a Raven Strike DLC-t is ajánlanám, übereli az alapjátékot!
(plusz szingli küldik, jó nehezek, sokkal inkább igénylik a taktikát, mint az alapjáték küldijei)
-
sith7
félisten
Jóárasított F1 2013 nincs valakinek ?
-
sgergi
veterán
Van egy 50%-os Earth 2160 kuponom Steamre, ma estig érvényes, akit érdekel, az szóljon!
-
regener
veterán
90% OFF X-Blades giftet adok ha valaki kéri, nem kérek semmit cserébe. 1db van.
-
-
VitaD5
tag
válasz
djculture
üzenetére
Végre jászani kéne valamelyik Alien vs Predator-ral.

A Colonial Marines-on nagyot néztem. Konkrét véleményt nem akarok kifejteni a kb. 5-10 percnyi játék idő miatt.
A legfurcsább az volt, hogy úgy vettem át, hogy egy csatornában vagy, lőszer nélkül, és amikor megmozdulsz, akkor hirtelen előjönnek az Alien-ek. Nos, sikerült végig rohannom, erre látom, hogy az ajtó be van ragadva, ki kell hegeszteni. Már nem volt időm, ezért a sarokba gugoltam és vártam a halált. Meg is jöttek, erre elkezdenek körbe "nézni" majd fogják magukat és nyugalmi helyzetbe helyezik magukat. Én csak néztem, hogy az Alien-ek mióta a mozgást érzékelik?
Jól esett, hogy többféle Alien van, de hogy mindegyik csak a mozgásra reagál a Queen kivételével? Nem kicsit furcsa volt nekem. 
-
törölt tag
1 TF2 kulcs a Rise of the Triad TF2Outposton
-
kozi71
senior tag
Euro truck simulator 2 collectors bundle, (nuuvem) mit keres benne a Bus Driver, a Scania truck driving simulator, az első részt még megértem.
-
sittes79
addikt
sry ha volt már:
"REGION LOCKED: Este jogo NÃO pode ser jogado fora do Brasil"
Ez azt jelenti, hogy nem nagyon kellene megvennem?
-
Úgylátszik csak kialakul az alien sorsa is.. [link]
-
törölt tag
Jól látom , hogy agusztus 21-én jön a Batman: Arkham Origins Complete Edition ?
-
szallasi007
őstag
Köszi akkor megvettem

-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
Szerintem ennyit megér
A szakmai metascore 71/100. A felhasználói 4,8/10. Ha elég az uplayes verzió, akkor a CDGalaxisban 1 490 Ft Ha steames kell, akkor volt már olcsóbban is. (Kb:3,5 euróért) -
sultansmith
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
én nagyon szerettem.
kis taktika, kis ez, kis az, koopban haverokkal a tuti, vannak tök jó játékmódok. a sima multiját nem próbáltam.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, Ghost Recon Future Soldierről mi a véleményetek? 5 juróért találtam ami nem nagy összeg viszont ha grafika és a játék élmény 0 akkor nem veszem meg.
-
tipuka
addikt
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Óh, eszembe se jutott az efféle "barbárkodás" így van hangom köszönöm!
( 1 fülhallgatót a mikrofon bemenetbe dugtam és müködik)
Mindenkinek köszi, aki írt ez ügyben.
-
Akos96
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Valóban, működik így is.

-
tupacamaru
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Ez eszembe sem jutott mert nekem még a hagyományos jack-dugós van.

-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
tipuka
üzenetére
Gondolom USB-s, mert különben külön is bedugható lenne csak a mikrofon rész. Amúgy nem ismerem a vázolt problémát, sem a megoldást, de ha tényleg az a baj, amit írtak, akkor feltételezem megoldás lehet az is, ha a rózsaszín (mikrofon) bemenetbe (barbár módon) egy fülhallgatót dugsz bele.
-
Mate
nagyúr
Ha valaki szokott vásárolni nuuvemen és nem tervez fifát vásárolni magának, az kérem keressen meg pm-ben.
Akarok venni még egyet, de nem engedi, ezért meg új fiókot nem akarok csinálni, meg paypal miatt lehet nem is menne.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
eszement24
üzenetére
Nincs kód, DRM-free. Hozzáadta az accounthoz és egy fájlt kellett letölteni.
-
eszement24
aktív tag
Esetleg ha valakinek van még MUD kódja, azt megköszönném

-
eszement24
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Köszi a választ, gondolom már későn néztem oda, mert nem volt sehol kód

Olyat lehet tudni, hogy várható-e még hasonló, vagy egész nap itt kéne ülnöm a gép előtt és végig kattintgatni az oldalakat?
-
Arkennys
addikt
Valaki nem tud Mediaval II : Total war complete - et valahol olcsón steamre? Sürgősen kellene haveromnak, és megkért keressek
-
tipuka
addikt
nem igazán tartozik ide, de itt szerintem tudtok segíteni.

Bioshock 1 megvan a bundléból ugye, telepítettem, elindítom.
Menüben van hang, az új játékra kattintok, megy a videó, van még mindig hang, de amikor játszok, akkor már nincs hang.
Ötlet? -
szami777
addikt
EEKC1D-0FTUGV-M8G5ZN
Kredittel nem vonható össze, de ez kivételesen jó ár érte. -
marcusa
addikt
Sziasztok! Payday 2 4-pack bontáshoz keresek 1db megbízható embert. 3,5€ vagy 1100Ft lenne Paypal-on utalva(Ha nincs balance-od, akkor a fee-t te állod
). Átküldöm a giftet, beaktiválod, és tesz még 3db gift-et a raktáradba, amit visszaküldesz nekem.
Privátban kérném a jelentkezőt.
-
Nem tudom volt-e más, de a GoG-on Weekend Promo van Indie RPG-kkel!
Érdemes ránézni, van pár gyöngyszem.
PL:
- SHADOWRUN RETURNS $5,99
- LEGEND OF GRIMROCK $5,99 -
kyowolf
csendes tag
válasz
genndy
üzenetére
Én szlovákiából nézem és hivatalosan is eurot mutat. Bár már máshol is feltűnt ez a különbség, pl indiegala-n bundle vásárláskor nem számol fel adót innen, még magyarországról igen.
(#74017) sing1ep1ayer: Köszi hogy szóltál. Végig néztem miket ad és tényleg nem ad semmi pluszt singleplayerhez. Csak 3multis fegyver, csomó outfit meg multis karakterek. Bezzeg a singleplayer upgrade dlc-ket nem rakták bele.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
Íme a MUD és az, hogy honnan lehetett hozzá kupont szerezni, kiderül a hozzászólásból, amire válaszoltál.

-
Balazs_
senior tag
Sims akció, akár 70%-os kedvezmény.
Mondanám, hogy megéri, de ejj... -
fuwiradis
aktív tag
na, a bundli topikon kívül betenném már ide is ezt a felhívást, hátha csak a véletlen folyománya, hogy eddig nem jelentkezett az alkalmas ember, és itt nagyobb szerencsével járok.

-
kyowolf
csendes tag
GMGn a tomb raider goty 7.49euróért nem tűnik rossz ajánlatnak.
-
Dilikutya
félisten
Brazílián keresztül szovjet vpn-en nézte az amerikai árakat, majd végül Kelet-Tádzsikisztán egyik kicsiny falujának bazárjában találta meg a neki tetsző sárguló cetlire dobozról kézzel kódot kemény helyi valutáért egy szimpatikus turbános úriembertől, aki emellett jutányos áron kínált megvételre Kalasnyikovokat, és csadoros nőket is, darabját két tevéért.

-
Arkennys
addikt
Ha már nuuvemről szó van...valaki a force unleashed-et nem venné meg egy witcher 2 ench. edition steam giftért? Rég keresem, és persze hogy akkor akciós steames verzió a star warsból mikor nincs rá keret a kártyán

-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Én most vettem meg a Star Wars: The Force Unleashedet és megy. Vagy egy órát kínlódtam brazil szerverekkel, de a PayPal fizetésnél folyton elutasított, sikertelennek minősítette. Aztán kínomban proxy nélkül beléptem a fiókomba és simán meg tudtam venni, már aktiváltam is Steamen.
A free Mud-ról viszont lecsúsztam, gyorsan elfogytak a kuponos példányok
.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jól esett, hogy többféle Alien van, de hogy mindegyik csak a mozgásra reagál a Queen kivételével? Nem kicsit furcsa volt nekem.

Ez eszembe sem jutott mert nekem még a hagyományos jack-dugós van. 

.