Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
fable the lost chapters 2.24 €
Szerintem nem kell bemutatnom.
(#8096) vhunor
c2 topikban azt mondták hardverapron 1000 ft-ért árulnak c2 kulcsokat.
-
vhunor
őstag
Na, jött válasz a D2D supporttól a Crysis 2 kulccsal kapcsolatban.
I sincerely apologize for the inconvenience.
Currently, we are still awaiting a new batch of keys from the publisher. Unfortunately, their key center is closed for the holidays; we won't be able to provide keys for this game until after January 3rd.
We can refund your purchase now if you would like.
Otherwise you are more than welcome to hang on to your purchase until the keys are in stock after January 3rd.
Please let me know what you would like to do.
Thank you!
-
BigBlue69
őstag
Sorry h sokat irom csak elveszik az info áradatban:
Bunch Of Heroesra kerestetik még 2 Ember!

-
törölt tag
És az miért van, hogy azt írja nézzem meg a tárgytárolót, én megnézem, és nincs ott semmi?
-
zseko
veterán
Naja, én is erre várok, bár én nem tudok írni nekik (mert gondolom magyarul nem tudnak
), nekem ez eléggé negatív "első tapasztalat" róluk, meggondolom mégegyszer a vásárlást itt 
(#8069) csaba951 az - X-Com Terror from the Deep-et meg is vettem valamikor év elején steamen, azzal még a dos-os időkben játszottam és nagyon tetszett

(#8050) Gergosz2 A Mirror's Edge-t én is megvettem, tényleg az egyik legjobb.
(#8085) Źşë' Könyvben érdekes volt, a játékot még csak épp elkezdtem.
(#8089) Źşë' Szintén ugyanez.
-
Źşë'
addikt
ez a great gift pile steamen nektek elérhető? csak mert nekem nem (Hoppá, sajnáljuk! Hiba történt a kérésed feldolgozása közben: Maintenance)
-
Ilsyde
őstag
Konyv alapján készult a játék, gondolom ott valamennyire megmagyarázzák hogy mi miért van. Mondjuk olvasni én sem olvastam. De anélkul tényleg elég WTF a sztori. Semmit nem értettem belole. A hangulata viszont jó volt. Egyszer végigvivos.
A Singularity sokkal maradandóbb. Ment is a kedvencek kozé

-
Źşë'
addikt
izlések és pofonok.. egyrészt sokszor volt már akcióban, másrészt a metro szvsz egy elég szegényes és érthetetlen sztorival rendelkező alkotás, sztem elég gyengus lett - azon akadtam ki h miért kell az embereknek az apokalipszisben is háborúzni, nagy a káosz és a baj a felszínen randalírozó lények miatt, de az emberek még ilyenkor is ölik egymást - ez számomra érthetetlen... a szokásos orosz scifi/fantázia elemek nekem nem tetszenek, kb annyira mint amennyire a japánok fantáziavilága színes, egy Ringu után... voltak benne ilyen bogyók és azok sem illenek a környezetbe, én sokkal inkább egy kevésbé paranormális sztorira számítottam - szóval nálam a Metro az kb 56%ot kapna a 100ból míg Singularity erős 87et
-
gtamate2
veterán
Kaptam 25% kedvezményt bármilyen Valve játékból, ez tetszik
Köszönöm Valve 
-
albert8
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
nagyjából én is ezt reagáltam

gtamate2
én 33-at![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Darth_Revan
veterán

-
HS 2142
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Ami a steamworkös listán megtalálható azok egy része a legtöbb ilyen oldalon is előfordul. Nincs kifejezett ajánlat, d2d, gamersgate, getgamesgo, esetleg greenmangaming akcióit kell figyelni. Az impulsenál sok a nyűg.
BigBlue69: A gog nem annyira steames/origines játékokra specializálódott. Sokaknál van így, hogy ami nem steames az az ördögtől való.

-
Gergosz2
veterán
linkelnétek pár különesen ajánlott online játékboltot ahol steamen /originene regelhető játékok kaphatóak.
-
csaba951
veterán
X-Com Complete Pack (-75%, 3,74 €) , amely ezeket tartalmazza:
- X-Com Apocalypse
- X-Com Enforcer
- X-Com Interceptor
- X-Com Terror from the Deep
- X-Com UFO DefenceA sorozat rajongóinak ajánlom, új játékosoknak már túl elavult a grafika.
Fritz Chess 10 (-80%, 3,99 €)
Komoly tudású sakkprogram. -
ooooobi
őstag
Nekem folyton ezt a hibát adja a steam kliens ha próbálok az áruház részen nézelődni, mi lehet a hiba?
"Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 2171055605
Varnish cache server" -
Angelo69
senior tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ugyanez.

-
dokken
tag
GetGames Christmas-Shooters
-
Devil Smile
őstag
Udv all
lattam irtatok dead island ot ~10€ ert de nekem a listaban 30€ ert jelenik meg..
adnatok egy linket hozza?
-
Polllen
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Mert ugyanaz a baja, mint a Timeshift-nek, hogy nagyon egyszerű...
Az idővonalbuherátorod nagyon ritkán kell használni, akkor is egyértelmű és van benne egy aprócska pici paradoxon is... (a végéről nem is beszélve, ami meg erőltetett)De amúgy 5 EUR-t megér...
Én most a Just Cause 2-n vacilálok...

-
KubanitoS
veterán
A Singularity szerintem egy kiváló játék. Ha szeretted a Bioshock játékokat, akkor nem szabad kihagyni. Nagyon hasonló "fílinges". Nem tudom miért mondják sokan, hogy gagyi. Ez az időutazósdi marha jól meg van oldva.
A virégboltit toltam végig régen, de ezt most nem fogom kihagyni ennyiért.

-
Gergosz2
veterán
vedd inkább helyette ezt:
mirror's edge 4.99 €
Egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.És a zenéja az egyszerűen zseniális
(de várjunk most mi a retek van? nézem a listát ott 4.99 € rákattintok ott meg már 9.99 € ?!?!?! o.O
pedig minden EA játékra -50 % van .na most meg jó o.O )
-
bozont
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor valami hiba van a rendszerben, mert nálam 34€-t mutat.
Amúgy a Singularity jó játék? Az 5€ nem sok érte, de feleslegesen annyit sem adnék ki érte.
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
just cause 2 4.99 €.
csak ajánlani tudom annak aki szeretnem kicsit rombolni

(#8039) Balazs_
portal+portal 2 jobban megéri 6.74 € -ért.

-
Balazs_
senior tag
Portal 2 csak 5,62€!!

-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kellemetlen lehet azoknak, akik most vették meg a Dead Islandot akár egy órával ezelőtt.
-
TazLeacher
nagyúr
Portal 2 -50% 11,24€
Dead Island -83% 8,49€
Duke Nukem -50% 9,99€
AC Brotherhood -33% 33,49€Ezt már látom...
-
BigBlue69
őstag
Steam már most kezd tele lenni akciókkal!

-
Darth_Revan
veterán
Remélem ma már indul Steam Karácsonyi leárazás és lesznek ütős címek

-
fpeter07
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mindent el kell kezdeni egyszer.

-
HS 2142
őstag
Az történt, hogy az egyik patch után a dobozos változatok jól működtek a D2D változatok pedig nem, és maga a Ubisoft adta ki a problémára a tapaszt, ami a reloaded cracket tartalmazta.

-
vhunor
őstag
Azért a D2D nem kapkodja el a Crysis 2 kulcsok pótlását, lassan 2 napja kifizettem és még mindig semmi, a support se válaszolt még.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Félre ne értsd. Annyi játékom van, hogy sose fogy el. Ha már nem lenne mivel játszani, simán megvenném (vagy lesz ugye ME3), de ez annyira nem, hogy ez legyen az egyetlen Origin only játékom. Ráadásul én még bízom abban, hogy egyszer visszakerül.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
fórumozóknak tiltogatják le a EA fiókjukat az összes játékkukkal egyetemben
Ezt kifejtenéd?
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
nincs steamen = tuzre vele
-
cskamacska
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az Electronic Arts-ot sok mindenért lehet utálni(nekem mostanában az a kedvencem, hogy fórumozóknak tiltogatják le a EA fiókjukat az összes játékkukkal egyetemben), de hogy azért bojkottáljunk kiváló játékokat, mert nincsenek fent Steamen..

Hammer Légió már ide is befurakodott?
-
Źşë'
addikt
tudom, értem, én steamre írtam h joguk lenne ha ott vennéd meg, és mivel a játékok steamesek ezért a tartalmaknak is illene annak lenni - ez az usereknek is jó (sőt) mivel érvényesíteni tudják a steamen vásárolt játékokhoz a letölthető tartalmakat, melyik más játék iparos cég csinálja másképp? nem értem egyszerűen ea-t, hogy miért kell ennyire szarrágónak lennie!? crysis 2t akartam megvenni jólárasítva, de ezek után fail, mert ea bekavart
-
bAtt001
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
az ár amivel számoltok annyira nem pontos, vagyis pontos ha valaki boltban veszi a kártyát vagy közvetlenül a blizzardnál fizet elő. máshonnan is meg lehet szerezni a kódot rendes forrásból ami már nem annyira sok (két hónapra 5700). mondom ezt úgy hogy már nem játszom mert tényleg sok pénzt elvisz még így is de még több szabadidőt

-
TazLeacher
nagyúr
Már vártam, fel vagyok készülve:
1. Kábel TV:
Több okból nem stimmel a dolog. Egyrészről azért mert mondjuk egy átlagos családban mondjuk minimum 2 TV van, tehát ez osztódik. Másrészről azért, mert a TV díja nem 1 emberre vetül rá, ha 20-an nézzük akkor is ugyan annyi. Harmadrészt míg egy WoW rendszerint mondjuk a család 1 tagját érinti, TV-t az esetek többségében az egész család néz. Míg a WoW kizárólag szórakozásra használható, addig a TV adásnak informatív jelentősége van (pl.: hiradó). A TV speciel sokszor passzív módon üzemel, tehát nem kell magadat lekötni mellé (bekapcsolod a TV-t, megy a film, de közben Te netezel, vagy takarítás közben rá-rá nézel...). És ami a legfontosabb: mára a TV beépült a családokba, és az ára sem olyan, ráadásul jóval testre szabhatóbb. Ha lenne olyan opció, hogy havi 500 Ft-ért akár 20-an is WoW-ozhatunk, de mindannyian csak 1 féle karaktert indíthatunk, én benne lennék. Mert a TV lényegében havi párszáz forinttól több ezer, vagy tízezer forintig testre szabható a személyes igény szerint.2. Internet:
Egyrészről a TV esetében is fennálló dolog, hogy egyszerre akár 5 ember is használhatja, tehát nem összeshasonlítahtó. Az meg a másik, hogy ha olyan széles körben tudom majd a WoW-ot hasznosítani, mint a netet (tehát nem csak szórakozásra, hanem munkára, a mindennapi életemhez, kapcsolatteremtésre, vásárlásra is), akkor meg nem fogom bánni a havi díjat. A harmadik, hogy amennyit netezek, számomra nem éré meg a forgalmi alapú elszámolás (és ma már a legtöbb ember számára ez igaz), így fölösleges lenne. A testre szabhatóság viszont itt is jelen van. Tehát nem kell ugyan annyit fizetni mindenkinek, aki netet akar. Van aki havi 2K-t fizet, van aki 20K-t. -
Agyzuzo
addikt
Hogy on is legyek: zavvi-n már az új NFS és a Rage is a 13 fontos kategóriába süllyedt Mega Monday keretei közt.

-
Agyzuzo
addikt
Sztem is értelmesebb lenne, ha egy gamecard inkább X órát jelentene, de hát így lényegesen jobban jár a kiadó, előfizető meg lesz így is dögivel, akkor meg?

Ha kiadó lennék, én is így csinálnám.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk egy hónapra nem tűnik soknak a 4000, de ha az ember utánaszámol azért az évi majd 50 rugó már eléggé az.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kábel TV is ilyen, ott is fizetsz minden csatornáért akkor is ha egy percet se nézel TV az egyik nap, és mégis szolgáltatásnak hívják. Internet szintén, ha elutazom szüleimhez 5 napra akkor is fizetem a netet ha be se kapcsoltam a gépem.
-
TazLeacher
nagyúr
Csak a kettő között a különbség az, hogy ha megveszek egy doboz cigit, és csak 2 szálat szívok el belőle estig, akkor azt holnap majd elszívhatom, vagy egy hónap múlva is. Ha moziba szeretnék menni, nem kell 2 hónapra előre megmondanom, hogy mikor és mennyit megyek. Ha nem volt időm, nem megyek, nem fizetek. Pont a mai világban kicsit luxusnak tartom, hogy olyanért fizessek, amit lehet nem is használok.
Nem azzal van gond, hogy a szórakozásért fizessek, hanem azért, hogy olyan szórakozásért fizessek, ami igazából csak a lehetőség a szórakozásra. Tehát, de ez csak egy "engedély" vagy "lehetőség". Nem a szolgáltatásért fizetek, mert ha nem veszem igénybe a szolgáltatást, akkor is fizettem érte.
-
Darth_Revan
veterán
Azt se felejtsük, hogy ezt az árat nem a magyar vásárlókat figyelembe véve lőtték be. Van ország, ahol 4000Ft-ot kifizetni kb olyan nehéz, mintha nekünk 1700Ft-ot kellene.
-
kovsol
titán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ez nem engedély, itt egy SZOLGÁLTATÁSÉRT fizetsz, mint pl az internet és a kábel tv...
mod: megelőztek(#8002) KubanitoS a cigi fontosabb dolog ? ... omg
itt is a szórakozásért fizetsz, nem csak egy játékért, egy lehetőség, hogy barátokkal kikapcsolódj
A mozi és a cigi is luxus cikk ugyan úgy mint a játék, nem az élet velejárója egyik se. -
KubanitoS
veterán
Ennyi erovel a mozi jegy is engedely hogy megnezd a filmet, vagy elszivd a cigit, stb.
Nem és nem. Vagy te nem látod a különbséget egy idióta játék és más sokkal fontosabb dolgok között?
Mint ahogy jer1cho is írta fölöttem, a mobil előfizetési díj, élelem vásárlás természetes dolog, az élet velejárója. Egy MMO játék nem hinném, hogy az lenne.
Szerencsés esetben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maross
nagyúr
Azert, mert a jatek "alapbol ingyen van". Aki egesz eleteben lewarezolta, persze hogy sajnal 3-4ezret havonta. De aki wowozott mar par evig, az tudja hogy boven megeri ezt a penzt, foleg ha nem csak hetvegen jatszol 2 orat. Aki meg ugy erzi, hogy a tort szerverekkel rengeteget sporolt, nos, jo neki. Volt itt nemreg valaki, aki 5fps-sel is elegedett volt valami akciojatekban..neki is jo
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), nekem ez eléggé negatív "első tapasztalat" róluk, meggondolom mégegyszer a vásárlást itt 

)

Köszönöm Valve
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem nagyon hangulatos és magába tud szippantani. Lazán megüti a Bioshock és a Half Life 2 szintjét szerintem.