- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
KisApám #118090 üzenetére
"Van benne SinglePlayer is"
Inkább ne lenne...
...az a fostenger, még videón is rettenetes élményt nyújtott.
[S ha nézed, akkor ne Joe-ra koncentrálj...] -
FunPro
őstag
válasz
KisApám #117427 üzenetére
Azért ilyenis elő szokott fordulni, de azért a mai napra ez elég bizalomgerjesztően hathat.
Mondjuk, aztán lehet már az én emlékezetem csal, és akkor volt ez inkább jellemző, amikor egy héten két bundle volt. Esetleg a havi bundle-re gyúrnak rá, elvégre, úgyis azt tervezik fő profilnak.
-
válasz
KisApám #116621 üzenetére
Biztos sikhulyék ulnek ott, mikor evi tobb szazmillio dollar a budzse, igy mukodnek ezek a vallalatok a versenyszferaban. Amig a leheto legkevesebb energiaval es nagy profittal le lehet nyomni valamit az emberek torkan, az bizony le lesz nyomva. Mint pl intel, ott is hogy megbutult az osszes mernok egyszerre, 5 generacio alatt tudnak annyit felmutatni mint elotte egy gen alatt. Árak meg mennek folfele.
-
-
TheProb
veterán
-
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
KisApám #100039 üzenetére
Trükközve braziloktól meg amazonról (azt a pár DLCt onnan, ami van) meg lehetett venni annyiért.
Syndicate nem hiszem lesz annyiért... De braziloktól talán meg lehet majd venni a goldot olyan 8 ezer körül hamarosan. (Február vagy tavasz).
Alapjáték már most is volt ugye 5-6 ezerért. -
DFlash
tag
válasz
KisApám #98984 üzenetére
Felírtam párat, de ahogy látom pár webshopban azért olcsóbban is kapni ezek közül.
AC Unity: 7990
AC Black Flag: 5990
Battlefield Hardline: 7190
CoD Ghost: 5990
Train Fever: 1995
Euro Truck Simulator 2: 1495
Going East DLC: 1495
ETS2 GOLD: 2495
Scandinav DLC: 1995
Farming Simulator 15: 1495
FS15 Official pack: 1995 -
KubanitoS
veterán
válasz
KisApám #98799 üzenetére
Valakinek sikerült beszerezni? Most járt le az idő 7-kor. Folyamatosan frissítgettem kb 5 másodpercenként, azt írta, hogy két perc múlva lesznek kulcsok. Következő 5 másodperc után már azt írta, hogy 61 perc múlva lesz a következő osztás.
Valami nagyon nem stimmel a dologgal, kizártnak tartom, hogy másodpercek alatt elment volna mind az 1000 kulcs. Ennyi idő alatt a rendszer fel sem foghatta a sok kérelmet.
Amikor az Earth 2150-est szereztem be szintén órás kulcsosztással, akkor a határidő után kb 10 másodperccel lehetett eleve igényelni, mert akkor jött elő a gomb rá.
-
Dilikutya
félisten
válasz
KisApám #98181 üzenetére
Ne bohóckodj már bolhapiaccal! Akármelyik útszéli bolt sufni akciójában is megkapod őket 4,99€-ért, de múltkor a Steam-en a kettő volt valami ilyesmi áron. Talán ilyen régieknél nincs rizikó, meg nem is nagy összeg, de azért áfacsalót nem gazdagítok elvből sem, pláne 1-1€ miatt. Egyszer vettem a G2A-n játékot, de csak mert a Steam-ről levették már azokat. 1€ volt a kettő együtt.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
KisApám #98154 üzenetére
Én még nem játszottam ezzel a két résszel de mindenki a Black Flaget dicséri, a Unity nagyon bug-os lett és nem is javítottak mindent (meg sok volt a tessék-lássék javítás). Szerintem ha nem sürgős várj, biztos lesz jobb árban is (a black flaget, én is megakarom már venni egy ideje, 3000 Ft körüli áron már volt, szerintem alatta is).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest