- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono0000
tag
válasz
Nono0000 #56244 üzenetére
Sziasztok!
Ismét kellemeset csalódtam!
Az összefogás sikerrel zárult, egyik fórumtársunk [mivamma] jóvoltából sikerült találni távirányítót.
Amit ezúton nyilvánosan is megköszönök!
Továbbá köszönöm azon fórumtársaknak is akik jelezték felém, hogy tudnak adni ilyen távirányítót.Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
MasterMark
titán
válasz
Nono0000 #56244 üzenetére
Logitech Harmony, de már olyan ritka mint az imon.
Nekem van egy ilyen távom amúgy, de a harmony-t használom helyette.
Mondjuk az imon-t is csak annyira használom hogy bekapcsolja a gépet, onnantól van rádugva egy HP infra vevő az meg szabvány Windows Media Centeres commandokat használ. -
PuMbA
titán
válasz
Nono0000 #46106 üzenetére
"Jelenleg a kártyával adott driver van fent"
Nem 2005-öt írunk, a kártyával adott driver már akkor elvault, amikor a kezedbe vetted a kártyát. Szedd le az AMD honlapjáról a legújabbat
A Windows 10 verziót az Ez a gép-re jobb klikkelve és tulajdonságoknál tudod megmondani.
-
drdr
senior tag
válasz
Nono0000 #46107 üzenetére
Azt nem írtad meg melyik Kodi, de ha Krypton, akkor az akadozni fog AMD-n. Ha a DXVA2 gyorsítást kikapcsolod és a videó render-t pixel shader-re állítod akkor nem fog szaggatni, legalábbis FHD-ig. Én próbáltam régebbi 14.x catalysttel is, de a Krypton azon sem volt jó. A Kodi team szerint driver hiba, szerintem nem, csak a Kryptonnal van gond, semmi mással nincs.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nono0000 #45849 üzenetére
EVRel akarsz számoltatni, v madVRel? ha előbbi, akkor 4K még problémás, utóbbi sima ügy,úgyis directxben kuldi ki a képet 4kban.
amivel igazán van értelme madVR VGAzni, az az rx480 és az r9 290 390. ezek nem passzivak,de aftermarket garivesztes hűtéssel bármelyik nagyon csöndes lehet. teljesitményük madvr alatt egál.
-
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest