- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
djxp01 #14433 üzenetére
+1 felejtsd el az ilyen cuccokat (4x4m-es szoba?), használtan kell nézni hm erősítőt meg nem bögre hangfalszettet, én is így tettem mint itt sokan mások. Aki nincs tele kidobni való pénzzel annak ez az értelmes út. Ez a logi a gazdagoknak lett kitalálva pc mellé, akiknek van egyébként rendes házimozijuk de a géphez is beraknak játszani egy jó drágát, nem hm-hoz ekkora szobába. Személy szerint mindent az avx-ről szedtem össze, az új ár töredékéért hibátlan állapotban.
-
cekkk
veterán
válasz
djxp01 #14431 üzenetére
Hagy írjam már le hallottam már , majd ha hallasz te is jobb rendszereket akkor meglátod a korlátait, az ilyen olcsó dolgok specifikációja meg nem valós.
Az én erősítőm nem 500Wos szerinted akkor ez a kicsi valami?
Ezekre nem szabad adni.
Elmész meghallgatsz sok mindent ami tetszik azt megveszed. Ha neked az ilyen bögre szettek(már bocsánat, de ez az), tetszik akkor azt vedd meg.
Ha Debreceni vagy hétvégén kész a htpc, akkor megtudom mutatni a rendszerem, utána nem biztos, hogy ilyet vennél. De ezekre mindent rá lehet mondani, de csak addig amíg nem hallottál egy alap HM rendszer. Mert az enyém inkább alap. De te tudod, de én erre nem pocsékolnék 20 ezret kábelre. Sajnálom lehet rosszul hangzik, és sértő, hidd el, nem azért írom, de amennyiért ez megtudod venni újonnan használtan sokkal jobb rendszert tudsz össze rakni.
De ha neked ez tetszik vedd.De látom odaát is ugyan ezt javasolták, hogy HMre felejtsd el
-
törölt tag
válasz
djxp01 #14427 üzenetére
Nem a szegőt csavarozod, hanem a tartóját. Az a jobbik, amibe becsúsztatod, nem pedig bepattintod a lécet. (google!!!) Kipróbáláson azt értem, hogy szerezz kölcsön vezetékeket, tömört, sodrottat, bármit, aztán teszteld a hangját, s azt vedd meg, ami szimpatikus árban és hangban egyaránt. Nem kell minden hangzatos vacaknak, illetve a sznoboknak bedőlni!
-
törölt tag
válasz
djxp01 #14423 üzenetére
Miért esztétikusabb? Ha nem girbe-gurba a fal, akkor semmi gond, a tartókat nem látod. Ha pedig a fal görbesége miatt akarsz ragasztani, akkor jó eséllyel előbb-utóbb valami engedni fog... A kábeleket pedig próbáld ki, még behúzás előtt, de rábeszélés nélkül állíthatom, hogy a hátsókhoz felesleges a drága vezeték, inkább praktikus legyen!
-
törölt tag
válasz
djxp01 #14419 üzenetére
Miért kell azt a szegőt ragasztani? Tedd le rendesen tipli+tartóval, nem olyan nagy macera kifúrni azokat a lyukakat! Első körben nekem inkább a sarkokba helyezett hangdobozok nem tetszenek. Tudom, néhányan majd megköveznek, de házimozihoz nem vennék drága kábelt, nekem 1.5-ös tömör "villanydróttal" van bekötve, igaz, hogy falban, ill. ajtót kerülve a padlóban futnak. Meg kéne nézned, hogy egyáltalán mekkora férne el a szegőben, hiszen a frontokig négy eret is kéne vezetned...
-
cekkk
veterán
válasz
djxp01 #14419 üzenetére
Most mit értesz nem túl olcsó alatt? 400 ft/méter vagy 20 ezer ft/m méter, nem tudhatom az anyagi keretedet, így nem tudok konkrétat javasolni, nálam most egy Dali szett és egy HK erősítő van Közel 400 ezer forint volt az új áruk(persze használtan vettem őket, így nem került nekem ennyibe
), én ehhez frontokhoz 1100 forintosat használok, hátra meg kg 600. Persze lehetne sokkal jobbat is, a kérdés az, hogy neked mi éri meg, milyen rendszert akarsz a későbbiekben. Hova akarsz fejlődni. Így nem lehet javasolni semmit.
http://www.kacsa-audio.hu/, Kábelt innen vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest