Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
szabieable
üzenetére
Ha van iOS-os vagy Androidos eszközöd akkor van alkalmazás, Androidra a Yatse ajánlott, jobb mint a gyári.
Amúgy MCE távokkal kompatibilis az XBMC,
-
Zinho
aktív tag
válasz
szabieable
üzenetére
Szia!
Én egy Rii Mini-t használok nagy megelégedettséggel, nekem tökéletesen bevált. Sokan használnak még valamilyen Logitech Harmony-t.
-
TCr
veterán
válasz
szabieable
üzenetére
Nagyon köszönöm!

-
gorbep
senior tag
válasz
szabieable
üzenetére
A Xilence-nek van HDD-box-a, abból nem jön ki hallható zaj, én már építettem be ilyet, nagyon profi!

-
Vladi
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
Most vagy a hdd zajong, akkor nem tudsz mit csinálni, vagy a ház rezonál be.
Nem kell feltétlenül macerálni, sima gumi alátét is megszetszi. Olyat is láttam, hogy gumival lett felfűzve és simán lógott.
-
cekkk
veterán
válasz
szabieable
üzenetére
Nem értett téged félre, csak kiszámolta neked a teljesítményét annak amit linkeltél. Akkor mind olyan keres ami 12V 5A az tudja a 60Wot. bár látom pont erre jutottál végül

-
válasz
szabieable
üzenetére
12 V x 0,5 A = 6 W.
Ha hat wattnal tobbet fogyaszt a gepet, akkor inkabb valassz valami mast
A masik 15 wattos, az se jo, valami nagyobb teljesitmenyu kellene, a konfigodat elnezve en legalabb 3 ampereset vennek, mar csak a biztonsag kedveert is (amugy az egesz cucc olyan 25 watt tajan fogyaszthat). -
canniball
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
Elég. De arra készülj fel hogy kábelezés ügyileg méretei okán meglehetősen gáz a ház; és lehetőleg szerezz be egy L végű sata kábelt, minél rövidebb annál jobb.
-
válasz
szabieable
üzenetére
Boven, a konnektorbol se nagyon fog 30W-nal tobbet felvenni.
-
válasz
szabieable
üzenetére
Ja, nekem is ilyenem van, egy gyarilag passzivra bordazott Ion van benne, ami fole meg beraktam ovatossagbol egy 12-es slim ventit es ezzel kb meg is telt a haz
A beepitett paneltapot (nem kellett, az alaplapom hatlapjan eleve ott volt a 19 V-os csatlakozo meg a DC/DC) es a mindenfele elolapi kivezeteseket kabelestul kipakoltam, utban voltak, a kis takarolapoknak hala ebbol semmi nem latszik. Ugy remlik, szereles kozben lottem rola par kepet, majd otthon megnezem.Az elejen az a feher atlatszo csik bekapcsolva keken vilagit (ha nem akarod, akkor nem dugod ra a led csatlakozojat az alaplapra, de az enyemen egyedul innen lehet eszrevenni, hogy be van kapcsolva, mert hangja nincs).
A haz egyebkent meglehetosen massziv (mar csak az apro meret okan is), stabilan all a labain, szepen csillog a festese, szoval a magam reszerol meg vagyok vele elegedve.
-
canniball
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
AMD Brazos "hálóban"
Ha jól emlékszem dabadab is ilyet vett, illetve én is épp most szerelek egy ilyet, a kábelek elhelyezése azt hiszem nem lesz egyszerű móka... -
válasz
szabieable
üzenetére
A dvb adas semmi megterhelest nem jelent, sima mpeg2 (illetve nalunk asszem mpeg4) stream jon be az antennarol, annak a lejatszasa gond nelkul megy.
(#14510) Vladi: amirol te beszelsz, az az analog TV adas rogzitese, ehhez kepest itt digitalisat kellene lejatszani

-
canniball
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
A tunerre kérdezz rá a Brazos klubban, hátha akad valakinek tapasztalata. Vagy hozd el a sticket és kipróbáljuk, engem is érdekelne.

-
Vladi
nagyúr
válasz
szabieable
üzenetére
ha elég a hatótávolsága, az usb wifi is elég. De gy pci-os is megteszi, a lapon van csatlakozó.
a hd adásnál az a kérdés, hogy a kódolást melyik eszköz végzi. ha hardveresen megy, akkor mindegy milyen gépet teszel alá. Ha szoftveresen, akkor azzal a lap fog dolgozni. Ennyi elméleti tudásom van erről.
Távirányításnak vagy veszel egy kész szettet és használod, vagy veszel vevőt és bármilyen távirányítót. Első eset a drágább de egyszerűbb. Másodiknál olcsóbban jössz ki viszont neked kell a szoftveres oldalát megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Monitor hiba topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A masik 15 wattos, az se jo, valami nagyobb teljesitmenyu kellene, a konfigodat elnezve en legalabb 3 ampereset vennek, mar csak a biztonsag kedveert is (amugy az egesz cucc olyan 25 watt tajan fogyaszthat).