- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UsagiYojimbo
tag
válasz
Nova96 #21739 üzenetére
Akartam csinálni screenshotot az animével a háttérben, de a hw dekódolás miatt a screenshoton csak a szoftveresen rárakott felirat, illetve a codec info látszik...
Ezért csak ez utóbbit kivágtam:
Mielőtt valaki szólna érte, a szöveg kiírása terheli le a CPU-t, azért van csak 8 fps és 100% CPU az utolsó sorban.
-
UsagiYojimbo
tag
válasz
Nova96 #21717 üzenetére
Valóban kissé off, de megjegyeznék pár dolgot:
- Akiket lesz*roztál, az egy olyan csapat, akik 2011 óta csak ezzel foglalkoznak... (Konkrétan Hi10-zel...)
- Senki nem mondta, hogy 1080p a 139MB-os fájl, amúgy 720p.
- Nem tudom mit értesz a "br" alatt, de ha BD/BR ripre gondolsz, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak: az hogy mi a forrás nem befolyásolja a végeredményt (mármint pozitív irányba). Azaz, hiába a BD forrás, ha a olyan bitrátával tömörítesz, akkor úgyis kockás lesz...
- Egy másfél órás 1080p film esetében 2GB alatt nem lesz nézhető a kép. Ez tény. És független a 10bittől...
- Nem mindegy, hogy milyen kijelzőn nézed, (meg milyen szemmel) . Lehet, hogy egy 15"-os monitoron jól néz ki, de LCD vagy Plazma TV-n, pláne projektoron egészen másképp néz ki...
-
-
-
Attas
aktív tag
válasz
Nova96 #12001 üzenetére
Hogy érdemes e várni azt neked kell eldöntened. Ha főleg a HD filmek a cél, akkor nem érdemes várni. Egy miniITX AMD F1 tokozásút ajánlanék. Elég lenne egy AMD 3400 AUS proci, az bőven kiszolgálja a full HD akár 3D lejátszását, torrentet, alap játékokat. Bár ha van helyed és nem cél a kis méret akkor jobban jársz egy micro ATX-el. Nagyobb a választék és a házak területén is olcsóbb és nagyobb a kínálat. 75k az szerintem elég. Persze az SSD mérete nem lesz nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged