- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz betyarr #35123 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor egész jó volt a vevő, tehát nem pontosan rá kellett irányítani. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy pl falról visszaverve is működött-e.
Az ébresztést nem próbáltam vele, lévén, hogy 24/7-ben megy a gép, amin a Kodi fut.Anno úgy volt megcsinálva, hogy egy monitor és egy tv volt a gépre kötve és amíg valaki használta a PC-t (tehát másik ablak volt az aktív), akkor is gond nélkül tudtam a távval irányítani a Kodit a navigációs gombokkal, illetve a play/pause/stb-vel. A "trackball"-t nem próbáltam, de az sztem belenyúlt volna a valódi egér mozgásába.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Rick4
félisten
válasz betyarr #35143 üzenetére
Tud, csípőből megy neki.
Egyébként pár szó a plexről, mert kevesen ismerik:
A plex lehet szerver és kliens is, amit a plex tud, az helyi hálón nem különös, lejátszik egy hozzáadott mappából és kész, arra a kodi jobb. A plexnek inkább az a lényege, hogy ha van egy szerver plex, ott hozzáadhatsz barátokat is, illetve a kliens plex nem kell, hogy egy helyi hálón legyen a szerverrel, ha mindkettőn bejelentkezel ugyanazzal a névvel, lehet a bolygó másik végén is a két eszköz, látják egymást. Magyarán mondva valahol be van kapcsolva a szerver, máshol a kliens, és megy mindenféle portforward meg egyéb nélkül, és a haverok mappájából is tudsz filmezni.Viszont én legutóbb belefutottam olyan hibába, hogy nem volt hajlandó frissíteni a médiatárat, és erőlködött a fizetős plexpass-szal, így letöröltem, és maradt fixen a kodi, amúgy is lényegesen többet tud.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
justice84
aktív tag
-
PeterPH
senior tag
válasz betyarr #35174 üzenetére
Akkor te tovább jutottál, pedig jó kezdeményezés lenne, csecse web-es felülettel, de hiába, ha a lényeg nem működik.
Most épp egy "BubbleUPnP Server"-t tettem fel a Kodi mellé, a távoli gépre pedig egy "BubbleUPnP Tether Client"-et. Így a távoli gépen is megjelenik DLNA szerverként a tartalom. Mostmár csak egy használható DLNA (UPnP) lejátszóprogramot (klienst) kellene találni, mert így pl. a mobilomon le tudok játszani bármit, de magán a PC-n csak nagyon körülményesen. -
justice84
aktív tag
válasz betyarr #35176 üzenetére
1. Szed le a XBMCnfoMoviesImporter.bundle-master.zip és a XBMCnfoTVImporter.bundle-master.zip-et.
2. Csomagold ki őket.Nevezd át őket (XBMCnfoMoviesImporter.bundle és XBMCnfoTVImporter.bundle)
3. a Plex mappájába másold bele. (~/Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins/)
Majd újraindítod a szervert,hozzáadod a mappát de a haladó résznél az "ügynököt" átváltod XBMCnfoMoviesImporter ill.XBMCnfoTVImporter -re. Vagy ha már hozzáadtad akkor átállítod azt.
Nálam is így van beállítva Kodi+plex server és a filmek/sorozatok nfo fájlaiból olvassa ki az adatokat. Így mind a két helyen ugyanazok az infók vannak.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz betyarr #35197 üzenetére
Legegyszerűbb még a Windows 8 DLNA Media Server helyi hálón.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz betyarr #35956 üzenetére
Proci erőben a 22nm --> 14nm csikszélesség váltás szerintem pont hoz majd annyit, hogy az alacsonyabb órajel ellenére ugyan olyan teljesítményű legyen.
Az IGP freki csökkentésére szintén igaz a csíkszélesség váltás, az új dizájn és a részletek.
Legalábbis elméletben a Braswell tudja ugyan azt/ kicsit jobbat, amit a Bay Trail, csak picit alacsonyabb fogyasztással + újabb architektúra --> tovább lesz majd hozzá driveres támogatás.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
LLKobe
veterán
válasz betyarr #38830 üzenetére
Persze, ugyanazt az utasítást adja ki mint mikor a leállítás gombra nyomsz. Áramtalanítani max te tudod ha kirántod a tápból a 220-at. Mikor a gép elején tartod a bekapcsológombot akkor is szabályosan áll le, ahogy a kolléga is írta előttem.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz betyarr #38835 üzenetére
Miért ragaszkodsz IR-hez? Netán van a lapon vevő integrálva? Én nem rég vettem ilyet, teljesen frankó, és célozni se kell vele.
Ha nem tetszik, akkor meg szétcsapkodod egy csatornafedővel, tekintve hogy csak ezerhaccá'
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
canniball
nagyúr
válasz betyarr #38835 üzenetére
Ha ráérsz várni pár hetet, akkor ebay-en beírod hogy "pc remote" és lesz csillió találat. Ha gyorsabban kell, akkor itt van pl. ez. Ha még gyorsabban kell és van valami okos kütyüd otthon, akkor tedd fel a Yatse-t (bár ez nem IR hanem wifi).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
LLKobe
veterán
válasz betyarr #38840 üzenetére
Tök jó kis cucc, rendesen össze van rakva, minőségre nem lehet panasz, ennyiért meg főleg nem. Elég pici, dizájnos. Mondjuk a gombjai az éjszakai csendben elég hangosan kattannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte