Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Stirbi
üzenetére
A 3,5-es green vinyók szerintem jobbak. Azonos árért nagyobb kapacitást kaphatsz, csak kicsivel fogyasztanak többet és nagyon csöndesek. Nekem 2 TB-os Seagate van (eredeti, nem átnevezett Samsung), átlagosan 6 W alatt fogyaszt, hang, vibráció gyakorlatilag elhanyagolható.
Ja, és paneltáp mellé nem ajánlott több hagyományos merevlemez mert induláskor nagyobb lehet az áramigénye mint amit a paneltáp az adott ágakon le tud adni.
-
Tomix24
addikt
-
priti
addikt
válasz
Stirbi
üzenetére
Ez mekkora jóság lenne, pont befér és még tetszik is, de nem nagyon látom itthon sehol
gugli ehhez kevéske, inkább csak rack-eket hoz be pár kereskedő ebből a márkából, meg egy midi házat találtam csak. Mindig az nincs ami kéne
Köszi.#10335) Enszuke
megguglizom , köszi
Erről kéne váltani, a görgők meg a ház alja között van egy triplaradi, azt se nagyon lehet kívülre tenni, de a tartály sem az a típus ami megáll a talpán csövestűl, max a szekrény hátára lehetne felcsavarozni őket. Nem megoldhatatlan, de akkor a gépet onnan se ki se be-senyő. Így azért mobilabb, bár nem egy harmatsúly.
-
-
thomasa
senior tag
Tetszik ez a ház, akár 9" vga-nak is helyet ad. http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=SG05&area=usa
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gugli ehhez kevéske, inkább csak rack-eket hoz be pár kereskedő ebből a márkából, meg egy midi házat találtam csak. Mindig az nincs ami kéne
Köszi.
"Csak" 400x400x400 a bútorban az üvegajtós hely. Azért köszi. Silverstone-nak vannak szép házai, SST-ML03B néztem, de sajnos az is 440 széles így árat nem is néztem.
mondom,hogy nem tartózkodom egy helységben a géppel,tőlem zakatolhat kerreghet is ha akar!