- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
hdcsaba87 #15410 üzenetére
"Másik kérdés, hogy márkás HDMI kábel vásárlása után látott-e már valaki közületek valamiféle pozitív változást?"
Hacsak nem hibas a kabel, akkor nem tud a kabel abszolut semmifele kulonbseget okozni. A hibas kabel meg egyertelmuen hibas, ott nem kicsit rosszabb minosegu kepet fogsz kapni, hanem vagy semmilyet, vagy tele lesz vizszintes kis vonalkakkal az egesz kep.
-
canniball
nagyúr
válasz
hdcsaba87 #15250 üzenetére
Amennyiben a HTPC-re felteszi az ember az XBMC-t akkor Androidra letölthető a G.Playből egy XBMC remote nevű app ami pont azt tudja amit szeretnél; gondolom almára is van ilyen, nézz körül az "iÁruházban".
Mod. Látom lassú vagyok.
Ed Parker!
Ha jól értem a második felvetés csupán annyi volt hogy be tudja ipadről kapcsolni a gépet, ahhoz pedig ahogy cekkk is írja felesleges a logmein. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
hdcsaba87 #15250 üzenetére
Az elsőhez egy xbmc progit kell beszerezni, ott a gép irányítása http-n keresztül opciót be.
Ipadre meg az AppStore ban keress rá az xbmc appra.A másikhoz egy logmein nevű programot kell beszerezni, az oldalon minden le van írva.
Gyakorlatilag az egész asztalt látod ipaden es ezt bárhonnan. -
NTX
tag
válasz
hdcsaba87 #12953 üzenetére
Én Duneről váltottam htpcre, úgyhogy megerősíthetem, hogy megfelelő vga kártyával, vagy apu-val jobb, lényegesen jobb.
Ha médialejátszót akarsz, a PH C300-nak nagyon jó képe van, viszont a firmware-e még mindig bugos, én is teszteltem, a fórumokon is sok panasz van rá. Ha kijavítják végre képben jó lesz. -
Peak
addikt
válasz
hdcsaba87 #12953 üzenetére
na azért ne misztifikáljuk túl a dolgokat
Sigma chip csinálja a képet, szerte a neten találsz infot, hogy milyen szép blokkosan kódol ki képet, és milyen ciki néha, hogy egy nVidia vagy egy Radeon HD szebb képet tesz ki a TVre.
Én magam is tapasztaltam egy Sigma 8647-es csúnya blokkos kódolását és pszichedelikus szinkezelését egy HD6320-hoz képest.Maradjunk annyiban, hogy önámitás amit beszélsz, és JOBB képe van egy HD6320-nak is annál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest