- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Létezik-e olyan hangkártya ami egyben processzor is?
Illetve, olyan hangkártyára lenne szükségem amire csatornánként rá tudom kötni a végfokomat. Milyet tudtok ajánlani?
-
hdcsaba87
aktív tag
Először is köszönöm mindenkinek a segítséget (Ipad remote témában).
Olvastam az előző hozzászólásokat, a htpc vs dune témában.
Van egy Dune-m, meg vagyok elégedve vele, de szerintem lehetnének szebbek ezek a filmet... Tehát valaki tudna-e adni egy olyan leírást, ami segítene a legtöbbet kihozni a HTPC-ből? Jelenleg egy régi Ati 3xxx vga kártya van benne, nem tudom mennyire befolyásolja ez a képminőséget.A jelenlegi Pc beállításokkal (alap), a Dune magasan nyer!
Másik kérdés, hogy márkás HDMI kábel vásárlása után látott-e már valaki közületek valamiféle pozitív változást? Hangfalkábeleknél van különbség, azt már sikerült saját fülemmel hallani.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Ed Parker #15251 üzenetére
Köszi a választ, a hétvégén voltam a hifi show-n, ott láttam ezt a fajta megoldást.
Ott a zenéket, egy itunes-hez hasonló programról irányították, de a "htpc"-n egy számomra ismeretlen program volt elindítva.Otthon megpróbálom belőni az XBMC-t, remélem megfelelő lesz.
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Az iPadomat szeretném olyan "távirányítóként" használni, hogy a merevlemezen lévő zeneszámokat és borítókat a tablet kijelzőjén lássam, és arról tudjam elindítani azokat.
Másik elvárásom az lenne, hogy a PC-s szoftvert az iPadról is el lehessen indítani, tehát ne kelljen odamennem a számítógéphez, vagy a tévét ne kelljen azért bekapcsolnom, hogy zenét tudjak hallgatni.
Milyen megoldásokat tudtok javasolni?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Melyik programmal tudom kihozni a legjobb képminőséget a blu-ray filmekből?
Jelenleg a Dune-m megeszi képminőségben a PC-met.
-
hdcsaba87
aktív tag
Köszönöm a tippeket, eddig a nyerő a Silverstone gd05, 2-3 hete volt eladó itt PH-n, de sajnos lemaradtam róla.
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
HTPC ház vásárlásán gondolkozok, szálcsiszolt hatású fekete normáls ATX-es házra lenne szükségem.
Miket tudnátok ajánlani?
Silverstone házakat nézegettem eddig, más hasonló márkát tudnátok-e mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest