- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
Ocarina #13812 üzenetére
Foxconn- nak is vannak ilyen mini pc-i. Ezek és, amit linkeltem zotac-okat, inkább barebone pc- k tehát memoriát és merevlemezt (+ os- t) neked kell bele biztosítanod.
Itt nézz körbe,aztán megkeresed a neked megfelelőt hazai oldalon is.
Amd E-450, E-350 APU-val szerelt mini pc- ket keresgess.
Zotacból ezt ajánlom + 2,5 hdd, +4gb memoria (notimemók mennek bele)
De ha hardverenként lenne összeválogatva akkor olcsóbban jönnél ki! És jobban személyre lehetne szabi a dolgokat. Ipon-ban össze is szerelik neked egy kis felárért és úgy postázzák.
-
Stirbi
addikt
Még azért a többi kolléga véleményére is várj. Paneltápos témában nem vagyok jártas
.
SSD-t ajánlanák rendszer alá. Meghát tárolásra(vagy rendszernek is ha nincs keret ssd-re) 2,5ös hdd használatát, halk(keveset eszik, nem fűt, csendes).
-
Stirbi
addikt
válasz
szabi__memo #12565 üzenetére
Magyar ill. Szlovák piacra is befuthatna
.
-
Stirbi
addikt
válasz
szabi__memo #12563 üzenetére
Egy ilyen nagyon tökéletes gépezetek lennének a számomra.
1080p képes ugye
?
-
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Gugli ezt dobta. -
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
van nagyobb vga is gyárialg passziv hütéssel, csak hát nemjo az ár érték arányuk, én azt mondom,hogy htpc-be hd5450, 1szlotos passziv bordával (sapphire), lowprofile hátlapokat is kapsz hozzá, és ha jol tudom van eyefinity verzio is.
Sapphire Radeon HD 5570 XtendTV abbol jo megoldás hogy felhuzod a gpu ját 5670 orajelére és egy 5670-et kapsz,+ dvb-t tunert egyben
, mondjuk akinél még analog tv adás van ott ugye nem kihasználhato, de idő teltével, ugye teljessen szünik meg szoval előbb vagy utobb jo dolog lesz ez a dvb-t és nem lesz szükség analog tudású tunerra, ugye kevesebb helyet foglal mivel egy nyákon van két bővittőkártya lényegében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest