-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
karika26 #4160 üzenetére
Az a legjobb a postjaidban, hogy hihetetlenül magabiztos kijelentéseket teszel, gyakran teljesen tévesen, vagy akár az elemi logika szabályainak is fittyet hányva...
Ez a rövid értékelés a HTPC front-endek piacáról különösen szép volt. Egy kis segítség: a SoundGraph nevű cég az iMon nevű távirányítóihoz az iMedian nevű HTPC front-end-et kínálja. A SoundGraph ugyanakkor jelentős OEM gyártó is, többek között a TT beszállítója is. Ebből következően a TT Media Lab egy OEM iMedian, még át sincs skinezve, tehát első ránézésre látszik, mondjuk a TT honlapon, valamint az összes általam olvasott teszt is ezzel a ténnyel kezdődik.
-
beencee
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
karika26 #4157 üzenetére
Azt akkor MediaLAB-nak hívják azt hiszem. Nekem már megvan a házam (Thermaltake Tuba BTX) és tervezem egy Thermaltake A2328 vásárlását. Ez ugyanazt a szoftvert használja elvileg amit a VFD-s Thermaltake házak.
Szóval a szoftver neve MediaLAB. Sajnos nekem sincs még ilyen, nem tudok nyilatkozni a nyelvéről. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
karika26 #2990 üzenetére
"ha jol tudom az a jo...ami dual..."
Ha dual tuneres analóg kártyára gondolt a "htpc épitö emberke", akkor az valószínűleg a Hauppauge PVR-500 lesz, ami úgy tudom egyrészt itthon nem kapható, másrészt horribilis ára van. Akkor már inkább két külön kártyában gondolkozz! De minek is ez neked?"silverstone lc16b-mr
erröl a házrol mi a véleményetek"
Csak ismételni tudom önmagam."hütés...szempontbol"
Mivel öt 80-as (vagy négy 80-as és egy 92-es) venti szerelhető bele szvsz ha kell át lehet szellőztetni. Az már más kérdés, hogy milyen zajjal. Mert hát ugye a HTPC egyik fő jellegzetessége a csendes működés... Ha nagy huzatra van szükséged én azt javaslom inkább keress 120-as ventikkel szerelt házat vagy kevésbé melegedő alkatrészeket."...és htpc szempontbol"
Ezt a kérdést nem igazán tudom értelmezni.Mivel jól láthatóan erre a célra lett tervezve az már csak egyedi ízlés kérdése, hogy kinek mennyire jön be...
-
-
Vidori
tag
válasz
karika26 #2982 üzenetére
Hát igen, de ha elolvasod hogy, héba-hóba fog játszani és nem fogja húzni a gépet, akkor szvsz elég neki a passzív hűtés.
Nekem egy prescott-os htpc-szerű gépem is van zalman aktív hűtéssel, és elég hangos is.
Divx filmeket akartam nézni rajta és netezni, de inkább vettem egy divx-es dvd-t és építettem még egy halk netezős gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest