- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
karika26 #4160 üzenetére
Az a legjobb a postjaidban, hogy hihetetlenül magabiztos kijelentéseket teszel, gyakran teljesen tévesen, vagy akár az elemi logika szabályainak is fittyet hányva...
Ez a rövid értékelés a HTPC front-endek piacáról különösen szép volt. Egy kis segítség: a SoundGraph nevű cég az iMon nevű távirányítóihoz az iMedian nevű HTPC front-end-et kínálja. A SoundGraph ugyanakkor jelentős OEM gyártó is, többek között a TT beszállítója is. Ebből következően a TT Media Lab egy OEM iMedian, még át sincs skinezve, tehát első ránézésre látszik, mondjuk a TT honlapon, valamint az összes általam olvasott teszt is ezzel a ténnyel kezdődik.
-
beencee
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
karika26 #4157 üzenetére
Azt akkor MediaLAB-nak hívják azt hiszem. Nekem már megvan a házam (Thermaltake Tuba BTX) és tervezem egy Thermaltake A2328 vásárlását. Ez ugyanazt a szoftvert használja elvileg amit a VFD-s Thermaltake házak.
Szóval a szoftver neve MediaLAB. Sajnos nekem sincs még ilyen, nem tudok nyilatkozni a nyelvéről. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
karika26 #2990 üzenetére
"ha jol tudom az a jo...ami dual..."
Ha dual tuneres analóg kártyára gondolt a "htpc épitö emberke", akkor az valószínűleg a Hauppauge PVR-500 lesz, ami úgy tudom egyrészt itthon nem kapható, másrészt horribilis ára van. Akkor már inkább két külön kártyában gondolkozz! De minek is ez neked?"silverstone lc16b-mr
erröl a házrol mi a véleményetek"
Csak ismételni tudom önmagam."hütés...szempontbol"
Mivel öt 80-as (vagy négy 80-as és egy 92-es) venti szerelhető bele szvsz ha kell át lehet szellőztetni. Az már más kérdés, hogy milyen zajjal. Mert hát ugye a HTPC egyik fő jellegzetessége a csendes működés... Ha nagy huzatra van szükséged én azt javaslom inkább keress 120-as ventikkel szerelt házat vagy kevésbé melegedő alkatrészeket."...és htpc szempontbol"
Ezt a kérdést nem igazán tudom értelmezni.Mivel jól láthatóan erre a célra lett tervezve az már csak egyedi ízlés kérdése, hogy kinek mennyire jön be...
-
-
Vidori
tag
válasz
karika26 #2982 üzenetére
Hát igen, de ha elolvasod hogy, héba-hóba fog játszani és nem fogja húzni a gépet, akkor szvsz elég neki a passzív hűtés.
Nekem egy prescott-os htpc-szerű gépem is van zalman aktív hűtéssel, és elég hangos is.
Divx filmeket akartam nézni rajta és netezni, de inkább vettem egy divx-es dvd-t és építettem még egy halk netezős gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest