- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Azt hiszem ebből most kompromiszum lesz, bár, mindig meggondolom magam. Egyszer le kellene ülnöm, osztanom és szoroznom végre... nameg a családot bevonni, nehogy nekem megszólják az új szerzeményt ha elfoglalja a trónját... : )))
senerit - köszi szépen, és esetleg erre, tudsz mondani egy árat? Én nem futottam össze vele. : ((
-
quby
őstag
Hogy öszinte legyek nem frissitettem a szoftvert hanem a volt már hasonló hardverem! (imon ultra bay) amit csak kivettem és most hogy ebben a házban raktam össze a gépet és ugyan ugy kezelte tovább. még a régi beállitások is megmaradtak!
de leszedtem egí friss verziót de ebbol hiányzik a plug in mód!
ebben a szoftban az teccik hogy mindent lehet! nekem a cd nyitás ment automatikusan, de a nézd meg a imon kezelöben a beállitások/windows parancs/cdrom nyit\zár menüpontot. itt ejectnek kell lennie. de most jut eszembe hogy folytassuk inkább itt -
quby
őstag
majneem 1forma a gépünk! ahárompolusu csati a vfd táp!ezt kell összekötni a táp ATX csatija elé adott " hosszabitóhoz".A ház powerjét (szalagkábel) a kilógó két tüskére kötöd és a ház elejéböl jövö powert (nem a szalagkábel) dugod az alaplapra. igy bekapcsolja a távir is! gyönyörü a ház, de meglepett hogy a rezgédcsillapitás teljesen kimaradt. Ennyi pízért sztem beleférhetett volna!
amugy a családot közelmenni sem hagyom
nehogy baja essék
konfig:
m2a vm hdmi
be-2400 + scythe ninja mini
2x1 gb kingmax
120as noti SATA hdd
pioneer dvr 115
FSP ZEN -
horycs
csendes tag
Igazad van a procival,kicsit utánanéztem egyetértek veled ,azt hiszem én is azt választom!
Gyakorlatilag filmnézésre, zenehallgatásra akarom használni,megnyugtató ha neked is az a véleményed hogy elég az alaplapi vga,nekem jó lesz az integrált hangkari is, úgyis csak az spdif kimenetet használom. -
horycs
csendes tag
-
horycs
csendes tag
Hétfőn megrendelem én is ,hátha jut ebből a szállítmányból nekem is,bár nem tudom mennyire kapós.Én egyébként az Asus hdmi-s alaplapjára gondoltam meg egy 4000+os AMD procira ,azt gondolom elég lesz erre a célra az integrált vga!.A hűtőt még nem döntöttem el.Van javaslatod ezzel kapcsolatban?
-
-
horycs
csendes tag
Köszi a segítséget!
Meg kell mondanom ugyanezeket a dolgokat zongoráztam végig amit leírtál!
Pontosan emiatt kötöttem ki végül is az lc 16-nál(egyébként én is 54k-ért láttam legolcsóbban).Akkor szerinted is ez a legjobb választás?Szerintem a külseje teljesen passzol egy hifi cuccba talán az egyszerűsége miatt jön be nekem is,utálom a csili-vili cuccokat!Még nézegettem a Thermaltake Bach-ot,a formája jó csak az a kék ledes csicsavilágítás taszít nagyon meg valaki azt írta a fórumon hogy nagyon gagyi a minősége.Neked semmi problémád nincs a Silverstone-nal, hely, hűtés,stb? -
canniball
nagyúr
"3 db 5,25-ös külső hellyel rendelkező fekvő ház nincs."
Ne állítsunk már olyat, ami nem igaz... Variálható HTPC ház a Cooler Mastertől -
canniball
nagyúr
"Addig minek?"
Pl. egyszerűbb csatlakoztatás a HTPC-hez (ha már ebben a topikban vagyunk), nagyobb fizikai méretek, nagyobb felbontás, kisebb doboz, más vizuális élmény. És verheti a mellét az ember, hogy nekem ilyen van.
Az más kérdés, hogy jelenleg ez megéri-e. Nemrég én is nézegettem őket, de megállapítottam, hogy ami méretben megfelelne, az a pénztárcám méretének nem felel meg; és akkor még a "tudását" nem is néztem...
Ez szvsz olyan, mint anno a TFT-monitorok: volt pozitív és negatív vonzata is annak, hogy ilyet vett (vagy nem) az ember.
-
Declare
őstag
-
JagelloZ
tag
Olyan faszínnel kell dolgoznod, mint a hangfalaid színe! Legalábbis én ezt tenném! mindenképpen fa állvány kell, mert meleg színek jellemzik a nappalidat.
Billentyűzet és egér vezeték nélküli, befér egy lapos fiókba amit a TV állvány legalljára vagy tetejére kellene betervezni. Két oldalon pedig lehet egy-egy az állvány magasságával megegyező DVD szélességű szekrény, zártajtós, ahova be tudsz cuppantani a polcokra vagy 100 DVD-t.
Bármelyik asztalos olyan 35-40 értmegcsinálja neked fóliás bútorlapból! -
canniball
nagyúr
A programokban kell szétnézned olyan beállítás után, hogy melyik hangkártyát használja.
Winampban itt találod: Opciók->Beállítások->Bővítmények->Kimenet->ráállsz az aktuálisra->Konfigurálás->Device fül.
A PowerDVD-ben hirtelen nem találtam ilyen opciót, BS Playerem pedig nincs.
Javaslat: a video-lejátszók által használt karit állítsd be alapértelmezettnek, a Winampot pedig told rá a másik kártyára.Mod.: megkockáztatom, hogy így szól egyszerre a két kártya.
-
X@b3e
addikt
Egyszerre nem fog szólni a kettő.. Vagy az egyik, vagy pedig a másik. Vannak szoftverek, amelyek képesek kezelni egyszerre a két kártyát is, de hogy egyok progin az egyik, másiknál meg a másik szóljon, olyat még nem hallottam.. Aztán lehet, hogy jön vki okosabb és megcáfol, de nem tartom valószínűnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest