Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motlinger1
csendes tag
Szasztok,
ne haragudjatok, ha már volt téma, nem tudom, hogyan találhatnám meg a majd' 10.000 hsz. között.
Szóval HTPC-t, vagy inkább média lejátszót szeretnék építeni. Pontosabban nem is építeni, hanem valami cél sw-t keresek egy adott vasra (laptop). Amit szeretnék: lejátszás LAN-ról (avi), beépített DVD-ről (dvd/avi), pendrive-ról (avi), esetleg külső hdd-ről. Nem lenne baj, ha netről (youtube) is és ha esetleg még zenéket, képeket is tudnék lejátszani. Ezeken kívül másra nem is használnám. HD, BluRay nem érdekel.
Tudom, erre a kérdésre egyértelmű válasz lenne az xmbc, de most jön a fekete leves vagyis a vas: P3, 1GHz, 384M RAM, 128M video. Ezen sajnos úgy tűnik, nem fut el az xmbc. Viszont mint pc-vel, win alatt minden feladat külön-külön megoldható, próbáltam. Tehát az igazi kérdés az, hogy létezik-e ilyen gyenge vasra is olyan média-center- / keretprogram, amivel megoldható a médialejátszás? Előre is köszi, ha van valakinek ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest