Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
Egyrészt nem szoktam teli szájjal zöldségeket beszélni. Először is ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, tapasztalatait még én is emberi hangnemben. Mivel van otthon egy ati3650-et tartalmazó acer laptopom (amit szeretnék htpc-nek is használni), ezenkívül egy 5750-es asztali gépem is, tesztelgettem az xbmc live verzióit. Hardveres gyorsítás nélkül tökéletes mind a két gépen. De a noti procija gyenge a 1080p-hez, így szükség lenne a gpu teljesítményre. De ez még nem tökéletes. Néhány filmnél "nincs kép", néhánynál "bezöldül", néhánynál tökéletes. Szóval ezt még nem mondanám 100%-nak, ezért ÉN nem ajánlom még linuxhoz az amd-t. Ezek a filmek az atom alapú "gagyi" htpc-men tökéletesen futnak. De ez a saját véleményem. De ha utána olvasol, akkor rájössz, hogy másnak is van hasonló véleménye (Pl #9260)
Másodszor: azt hiszem ez a "leugatós" stílusnak nincs itt helye. Én se neked, se az általad "istenített" amd-nek nem ártottam, nem szóltam se be- se le-, csupán elmondtam a véleményem. Épp ezért arra kérlek, hogy ezentúl -ha képes vagy rá-, ha hozzám szólsz akkor kevesebb "ugatást", több tiszteletet. Köszönöm!
Konkrét konfig? Talán 1 oldallal korábban volt erről szó: Asrock A330ION, 2 GB DDR3 ram, valami neki tetsző házikó, egy hdd és ennyi. Fogyasztása: (mielőtt belekötnél SAJÁT mérés) 30-37w, és tökéletes 1080p-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest