- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
Sziasztok Guruk !
(Talán...) HTPC-re lenne szükségem.
Fő felhasználási terület : hd mkv, blu-ray iso menüvel, hd hang lejátszása lehetőleg high-end közeli minőségben.Tudjon lemezborítókat hozzárendelni a filmekhez, katalogizálni, de gondolom ez szoft kérdése csak. Jelenleg egy hdi dune bd prime-ot használok, ezt kellene mindenben (kép,hang) túlszárnyalnia. Fogyasztás nem érdekel.
Vetítőre küldjön hdmi képet 2d-ben. Hd hangot hdmi-n és coaxon egyaránt tudjon. Tudom, hogy coaxon csak a dts 'core' jön, de ez nem probléma.
Fontos szempont lenne a stabil működés. A házon legyen egy giga kijelző, ami nem baj, ha (kék)monochrom, csak tudjak rajta a mappák közt navigálni (ne kelljen más megjelenítőt használnom !). Nem vagyok oda a winfosért, de ha azt mondjátok, hogy stabil, nem érdekel más op.rendszer. Távval lehessen vezérelni, jelenleg egy logitech harmony one-val tolom (lehetőleg ezzel legyen kompatibilis).Nem ezzel torrentezek, játszani sem szoktam. Egy multimédia lejátszót kellene helyettesítenie, semmi plusz nem kell. Csak a kép és a hangminőségre legyen kihegyezve, stabil működéssel.
Elnézést, hogy így rátok török, olvastam vissza nem keveset, de hasonló igényekkel nem találkoztam. Előre is köszönöm a válaszokat. Már az is válasz, ha azt mondjátok nem érdemes egy célgépet (dune) lecserélni egy htpc-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest