Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Tényleg nem tudom mi lehet a gond. Amit felsoroltam vga-kat nekem egyikkel sem volt ilyen.
Mármint ha nem clone módban, hanem extended desktoppal használtam akkor mindig függetlenek voltak a felbontások és mindig jó volt a képarány is. Épp ez lenne a lényege.Tehát ahogy a win display properties-ben vagy a vga driverben (egységesen) megjelenik, pontosan olyan az elrendezés, és az egymáshoz viszonyított helyzetük is. A képarányok pedig teljesen rendben vannak.
pl:
1-2 schotot vagy képet nem tudsz felrakni magáról a képernyőkről ill a beállításokról? Hátha meg tudjuk oldani mégis... ?
Más: XBMC topic nem nagyon pörög úgyhogy felteszem itt a kérdésem, hátha előbb lesz válasz:
Film scrapernek a port-hu-t használom és frankón megtalál mindent, úgy hogy 1 könyvtárba vannak ömlesztve a filmek külön könyvtárral filmenként.
A sorozatokra a TVDB scraper van beállítva, itt viszont nem megy minden simán. Csak úgy megy, ha sorozatonként minden könyvtárra rányomom a tartalommegadást. Nem lehet valahogy megoldani, hogy itt is 1 dir legyen csak és amit alámásolok azt felismerje?
Valahogy így:
Sorozatok/A sorozat/...
Sorozatok/B sorozat/...
Sorozatok/C sorozat/...És ebből csak a Sorozatok könyvtárra kéne tartalommegadást adni.
A ... részen ahogy észrevettem kezel bármilyen struktúrát, azzal már nincs gond. Ha ömlesztve vannak a Seasonok és részek úgy is megtalál mindent, vagy ha könyvtáranként vannak Seasonok és azon belül részek, az is megy. (Talán még részenként is lehetnek alkönyvtárak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest