- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malachi #7301 üzenetére
Nem éri meg. Mivel az "e" sokkal drágább, érdemesebb alulfeszelni egy sima 240-et.
Nekem Gigabyte alaplapom van, de szerintem bármelyikben lehet alulfeszelni. Nálam most 1.02 V-on megy, de ha jól emlékszem, 0.8 V volt még, amit valahol láttam.
Bitlisz:
"A hardveres HD video lejátszás valahogy nem olyan rugalmas rajta mint az nVidia megoldásain. "Ha van DXVA, akkor nem különbözik, ha meg nincs, akkor tényleg az nV a jobb... már ha CUDA is van benne és éppen működni is akar.
"(Sajna az ATI-nál még az Intelé is jobb a 4500MHD-n ami pl i3-as proccókban van)"
Itt kettőt is tévedtél.
Az i3-ban 5700 vagy , nem 4500 (ráadásul az MHD a mobil verzió), de HD lejátszási képességben ez sem jobb, mint az ATI. Szintén: ha van DXVA, mindegy, ha nincs, akkor meg a CPU dekódol mindkettőnél, szóval nem jobb. Ráadásul az ATI-nál azért vannak képjavító eljárások már bőven, Intelnél még nem láttam ilyet maghajtóban.
A sideport kérdésben igazad van. Vannak olyan filmek, amikhez több, mint 300 MB RAM kell különben akadozik a lejátszás. Ezzel együtt kell élni, ha valaki IGP-t vesz. Persze nem kell pánikolni, nem a többség film ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest