Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, akkor már egész "modern" az alaplapod.
PCI-E nV GeForce 210 már egész olcsón kapható. Nem is feltétlen a PureVideo HD a lényeg, hanem a CUDA, ami átveszi a feladatot, ha nem DXVA-s vagyis a PureVideo HD már nem dekódolja. A CUDA is a VGA-n dekódolja a filmet, így a CPU nem terhelődik meg nagyon.A teljesen integrált gépek árait nem tudom, de annyi biztos, hogy egy VGA-nál drágább. Sajnos az ION-osak a legdrágábbak, pedig azok a legjobbak is. Szerintem 40 körül kezdődik egy ilyen és akkor még házba kell tenni.
Az előnyeit nagyjából fel is soroltad.
Halk, kicsi, hűvös (ha jó a ház), arra pont elég, amire kell és keveset fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Technics EAH-AZ80 prémium kategóriás TWS fülhallgató
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Technics a800 aktív zajszűrős bluetooth fejhalgató
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PCI-E nV GeForce 210 már egész olcsón kapható. Nem is feltétlen a PureVideo HD a lényeg, hanem a CUDA, ami átveszi a feladatot, ha nem DXVA-s vagyis a PureVideo HD már nem dekódolja. A CUDA is a VGA-n dekódolja a filmet, így a CPU nem terhelődik meg nagyon.
Halk, kicsi, hűvös (ha jó a ház), arra pont elég, amire kell és keveset fogyaszt.