- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
dabadab #5754 üzenetére
Nem! Te teljesen el vagy tévedve és tényleg átaludtad az elmúlt hónapokat mert az ion nem jó chipset hanem kiváló. Ne feledjük nem csak fekete meg fehér van. Átmenetek ember átmenetek
Ezt a terméket (nem árban hanem használhatóságban) a WDTV és az ion közé tenném. Bár le kell mondanunk egy kis HT érzésről de legalább kapunk egy teljes értékű PC-t. Olyan kis méretben és fogyasztásban ami a saját tudáskategóriájában egyedülálló és ezt kell megfizetni. Az hogy te nem akarod megfizetni nem egyenlő azzal hogy megér-e annyit vagy nem. NEKED nem de valaki másnak viszont igen.DBob: Ha nem láttál tesztet (én sem még) akkor nem bíráskodhatsz az felet hogy mit tud lejátszani és mit nem. Akkorra tartogasd ezeket a megjegyzéseket, mert egyelőre az van amit a gyártó ígér. Viszont ha tényleg kevés lesz 1-2 1080p-s tartalomhoz akkor azt én is elfogadom de se én de különösen TE SEM tudsz semmit erről a fit-PC2 lelki világáról. Ha meg tudsz valami VALÓBAN KONKRÉTUMOT erről a fit-PC2-ről akkor oszd meg, addig is nincs helye olyan kinyilatkoztatásoknak ami ide nem alkalmazható tudásra épül.
Pl.: "...1.6ghz akármilyen gyorsítással kevés..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest