- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore gondolkozok meg azon mi lenne a jo megoldas. Szeretnek egy kis meretu PC-t az LG C2-m melle (maga a TV tok jo, de jatek streamre pont a jo appok nincsenek, vagy alig tudnak valamit). 4k HDR-t tudjon, es mondjuk tennek ra egy Windows-t. Valoszinuleg ritkan filmet neznek rajta, de tobb esetben jatek streamingre lenne hasznalva (GeforceNOW, illetve Xbox Cloud es SteamLink/Moonlight.
Nezegettem sok mindent, gondolom az optimalis valami olyasmi keszulek lenne, amin HDMI csati van. Nezegettem az Intel NUC-okat, illetve a mindenfele Kinai mini PC-ket. Ezen felul meg hardverapron a HP, stb... gyartok kis meretu PC-it, majd idekeveredtem vegul, mert kicsit elvesztem a kinalatbanMi az, amire nagyon figyeljek, hogy a 4K HDR meglegyen? Ez kivitelezheto a Display portos PCkkel is? Ugya TV-n HDMI van, szoval ha igen, gondolom megfelelo kabel is kell hozza.
Esetleg ha vannak jol bevallt eszkozok/setupok ilyesmire, azok is johetnek.
Mivel meg gondolkozok, hogy akarom-e ezt tenyleg, igy arat nem irok, nyitott vagyok az uj infokra (egyebkent ha lenne helyem, epitek ra egy nagyobb PC-t megfelelo VGA-val, viszont a keves hely miatt nyitok ebbe az iranyba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest