- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore gondolkozok meg azon mi lenne a jo megoldas. Szeretnek egy kis meretu PC-t az LG C2-m melle (maga a TV tok jo, de jatek streamre pont a jo appok nincsenek, vagy alig tudnak valamit). 4k HDR-t tudjon, es mondjuk tennek ra egy Windows-t. Valoszinuleg ritkan filmet neznek rajta, de tobb esetben jatek streamingre lenne hasznalva (GeforceNOW, illetve Xbox Cloud es SteamLink/Moonlight.
Nezegettem sok mindent, gondolom az optimalis valami olyasmi keszulek lenne, amin HDMI csati van. Nezegettem az Intel NUC-okat, illetve a mindenfele Kinai mini PC-ket. Ezen felul meg hardverapron a HP, stb... gyartok kis meretu PC-it, majd idekeveredtem vegul, mert kicsit elvesztem a kinalatban
Mi az, amire nagyon figyeljek, hogy a 4K HDR meglegyen? Ez kivitelezheto a Display portos PCkkel is? Ugya TV-n HDMI van, szoval ha igen, gondolom megfelelo kabel is kell hozza.
Esetleg ha vannak jol bevallt eszkozok/setupok ilyesmire, azok is johetnek.
Mivel meg gondolkozok, hogy akarom-e ezt tenyleg, igy arat nem irok, nyitott vagyok az uj infokra (egyebkent ha lenne helyem, epitek ra egy nagyobb PC-t megfelelo VGA-val, viszont a keves hely miatt nyitok ebbe az iranyba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi az, amire nagyon figyeljek, hogy a 4K HDR meglegyen? Ez kivitelezheto a Display portos PCkkel is? Ugya TV-n HDMI van, szoval ha igen, gondolom megfelelo kabel is kell hozza.