Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Üdv srácok!
Egy olyan érdekes helyzettel szembesültem már néhány napja, miszerint a régi alaplap, processzor, ramok helyett teljesen új, erősebb konfigot rakok össze HTPC-nek.
A régi lapban egy i5 4690K-s processzor 16giga rammal, és egy 980TI gpuval, néha megröccent 4K--1080p konverzió alatt a szoftver ugye mpc-madvr kombó, mivel ezt kiszereltem eladás miatt betettem egy régebbi szerver lapot xeon processzorral, és most jött az a rész, hogy az államat még most is kapargatom a padlóról.
A kép amit kaptam folyékony, röccenés vagy vibráció jelét, sávosodást nem produkál lehet a több mag (6/12), vagy az alaplap vagy a fene tudja, de elképesztő a differencia.Arról nem is beszélve, hogy jóval kevesebbet eszik, és tulajdonképpen fele hőt sem termel.
Most ott tartok, hogy az új érkező konfignak nagyon össze kell szednie magát, hogy bzonyítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest