- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
devil-k #56667 üzenetére
Nekem is ez volt az elso gondolatom,, ha mar ugyis apple minden itthon. De rakerestem es ugyanugy tele van a reddit a lipsync szarsaggal.
A jelnlegi setup amugy tokeletesen kielegiti az igenyeimet, a mellette levo 10+ TB-s Plex storage-el. Csak gondoltam, ha lehet akkor nem lopom a tartalmat es fizetek erte, mert az a havi par ezer forint megerne ennyi kenyelmet, de nem fogok azert kozel 300k-t elverni hogy utana talan majd nem fog csuszni... meg talan jol fog mukodni. Ha tenyleg ekkora mutatvany egy normalis lejatszo app-ot irni 2022-ben ugy hogy mindenre van kesz megoldas, raadasul egy fizetos szolgaltatasrol beszelunk... akkor inkabb lemondom a francba es letoltom, az eddig is tok jol mukodott.SunMount3r: Igen ezt akartam elkerulni ha lehet, ne kelljen draga AVR-t venni csak a feature-ok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest