- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Alien! #56569 üzenetére
Miért kellene az egér pointer-ével görgetned? A legtöbb légegeres távon a légegér csak egy opció, ami egy gombnyomásra ki/be kapcsolható. Az iránygombok és az összes hasznos funkciógomb ugyan úgy működik rajtuk, mint egy normális távon (sőt, még jobban is, mert rádiós és nem kel az IR miatt célozgatni az eszközökre). Ha mégsem lenne jó egy gomb funkciója, azt meg bármilyen keymapper progival át lehet programozni jóra. Milyen légegéről beszélsz te amúgy, mert én kb. ilyenekről: Link 1, Link 2. De van vagy egy tucat különböző fajta ami jó és a legtöbbön szokott lenni pár IR tanítható gomb is, amire be lehet programozni akár a TV távjának pár fontos gombját is.
A DV ficsőr PC-n meg "érdekes", én úgy tudom ehhez a hardvernek is tudnia kell a DV-t és jelenleg nincs ilyen IGP, vagy VGA, ami ezt tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest