- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan az időtállóság miatt engedtem el a nagyon miniPC-t. Egy sima ITX ház, bele épített cucc:
- i3 10100
- jól szellőző ITX ház, amibe belefér egy nagyobbacska toronyhűtő [link] , így elvan az esetek 99%-ában passzívban. [link]
- ITX lap, ami tud fan-stop-ot egy beállított hőfok alatt
- Fan-stop moduláris SFX táp
- 16g ramHa egyszer kevés lenne, nem kell az egészet kukázni, csak pakolsz bele erősebb procit. Játékot felesleges beleszámítani, mert nagyon sokba kerülne pluszban. Helyette Geforce Now, vagy bármi cloud gaming szolgáltatás.
Torrent kliens és plex szerver 0-24 teljesen hangtalanul, aztán úgy bővíted később, ahogy szeretnéd. Én undervoltoltam is, és bár konnektoros műszerrel nem mértem, de HWInfo 1.4 wattot ír átlagban, de ha kell az erő, azért ez a kis i3 nem lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest