- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spiky03 #57068 üzenetére
Ha csak pointer tologatásra és alap dolgok beírására kell, akkor a W10 GYRO Smart Remote egy szuper opció. TV/PC mód váltható rajta és a TV irányítót tetszés szerint lehet tanítani. (Infra TV, 2.4Ghz PC USB stick)
Háttérvilágítás van a gombokon, sötétben hasznos. -
válasz
ctrlaltdel13 #56586 üzenetére
Hibaleírás nélkül nem lehet segíteni sem útbaigazítani
-
-
-
-
válasz
Zsolty20 #56426 üzenetére
Dobd be nyugodtan, kíváncsi vagyok.
Vinyókat megoldottam saját kreált tartóval, két szigetelt mennyezeti gipszkarton függesztékkel, és így az oldallappal párhuzamosan van a vinyó. És mivel nem teljesen merev az anyag, van bőven rezgéscsillapító hatása is. Nyilván drágább házzal van gyári megoldás is. :D -
válasz
Zsolty20 #56424 üzenetére
Én egy ilyen ITX gépet használok ilyenre. (Plex, torrent, geforce now)
Intel Core i3-10100
ASRock B560M-ITX/ac
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2L3000C15 2x8GB
EVGA 550 B5
KOLINK Satelite házAz volt a koncepcióm, hogy egy teljesen hangtalan fekvő kisebb gépet rakjak össze, ami használható is, ATX tápot tudjak bele pakolni, ami full moduláris és elférjen egy nagy hűtő benne.
CPU-ra rátettem a régi Alpenföhn Matterhorn toronyhűtőt egy 60 fok felett induló ventivel. Táp mindig passzívan üzemel. A leghangosabb benne a vinyók, meg a macska ha ráugrik.
A tervem még az, hogy delideljem a procit, a kupak alá és fölé is liquid metal pasztát tenni, aztán a hűtés letudva.Többé kevésbé ugyanezt építettem havernak is, csak SFX táppal és COOLERMASTER MasterBox NR200 házzal (nem az üvegessel).
Bővíthetőségen pontosan mit értesz?
-
-
-
Pontosan az időtállóság miatt engedtem el a nagyon miniPC-t. Egy sima ITX ház, bele épített cucc:
- i3 10100
- jól szellőző ITX ház, amibe belefér egy nagyobbacska toronyhűtő [link] , így elvan az esetek 99%-ában passzívban. [link]
- ITX lap, ami tud fan-stop-ot egy beállított hőfok alatt
- Fan-stop moduláris SFX táp
- 16g ramHa egyszer kevés lenne, nem kell az egészet kukázni, csak pakolsz bele erősebb procit. Játékot felesleges beleszámítani, mert nagyon sokba kerülne pluszban. Helyette Geforce Now, vagy bármi cloud gaming szolgáltatás.
Torrent kliens és plex szerver 0-24 teljesen hangtalanul, aztán úgy bővíted később, ahogy szeretnéd. Én undervoltoltam is, és bár konnektoros műszerrel nem mértem, de HWInfo 1.4 wattot ír átlagban, de ha kell az erő, azért ez a kis i3 nem lassú. -
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Elkezdtem kacsintgatni a HTPC összerakás irányába. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.
1. pontosan mire szeretnéd használni? * Elsősorban jövőbiztos, HEVC 4K képes eszközre gondoltam. Méretben minél kisebb, annál jobb. Mini ITX lenne az ideális.
2. van-e már bármilyen komponens (pl. merevlemez, memória stb.) hozzá? Nincs, minden kellene hozzá.
3. mekkora összeget szánnál rá? Nincs elképzelésem, egyelőre mindent meghallgatok.
4. csak új alkatrészekben gondolkodsz vagy használt is szóba jöhet? Elsősorban új, hazai boltból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest