- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nem tudom jó topikba írom a kérdésem, de hátha tudtok rá választ... Használom a korábban említett mini PC-met Serviio-val, HTPC-ként. Wifi-n kapcsolódok a PC-vel is a hálózatra, és a Samsung TV-m is ezen kapcsolódik.
A gondom, hogy esetenként videó lejátszás közben felugrik egy párbeszéd ablak a TV-n, egy OK gombbal, és egy "Ellenőrízze a hálózati kapcsolatot." üzenettel. Ha nem nyomok rá pár másodpercen belül, akkor kidob a lejátszásból, és kereshetem meg újra filmet, és kezdi szépen előröl az egész lejátszását. Ha elég gyors vagyok a TV távirányítójával rányomok az OK-ra, akkor csak a lejátszás áll meg, és egy újabb OK gomb nyomással onnan folytatja, ahol éppen tartottam, kvázi mintha le lett volna pause-olva, és onnan megy tovább. Mi okozhatja ezt?
A router egyébként kb. 40 cm-re van a PC-től, és kb. 2 m-re a TV-től egy helyiségben, szóval térerő gondok nem hiszem hogy vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest