-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Patice #55736 üzenetére
48-144-ig freesync, de nem értek hozzá és úgy gondolom csak játékokban működik (pláne az nvidia kártyámmal, bár elvileg nem zavar be). 24-et egész biztos nem támogat natívan, nemhogy a 23.xxx-et. Azért érdekes, mert az ásatag projektorommal hdmi-n kimegy a 24, míg ugyanazon jRiver beállítások mellett (asszem
) a moncsi DP-n fix 144-et tol ki magából. Ez ugye egész számú többszöröse a 24-nek, de mégsem az igazi. Persze a projektor 24-e sem szép, ez a digitális utánhúzás nagyon szemzavaró volt mindig is. Tévém nincs
szerk.: madVR-ben próbáltam custom képfrissítést beállítani a monitor tulajdonságoknál, de aszongya a vga driver letiltotta. Én úgy látom valójában a windows képernyővezérlés írja felül mindig a dolgokat, tehát amit ott beállítok (alapértelmezetten fullhd 144Hz), azt erőlteti át az egyéb komponenseken. De én azt nyilván nem szeretném piszkálni, hiszen akkor mindent is aszerint jelenít meg deafault
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest