- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Patice #55736 üzenetére
48-144-ig freesync, de nem értek hozzá és úgy gondolom csak játékokban működik (pláne az nvidia kártyámmal, bár elvileg nem zavar be). 24-et egész biztos nem támogat natívan, nemhogy a 23.xxx-et. Azért érdekes, mert az ásatag projektorommal hdmi-n kimegy a 24, míg ugyanazon jRiver beállítások mellett (asszem
) a moncsi DP-n fix 144-et tol ki magából. Ez ugye egész számú többszöröse a 24-nek, de mégsem az igazi. Persze a projektor 24-e sem szép, ez a digitális utánhúzás nagyon szemzavaró volt mindig is. Tévém nincs
szerk.: madVR-ben próbáltam custom képfrissítést beállítani a monitor tulajdonságoknál, de aszongya a vga driver letiltotta. Én úgy látom valójában a windows képernyővezérlés írja felül mindig a dolgokat, tehát amit ott beállítok (alapértelmezetten fullhd 144Hz), azt erőlteti át az egyéb komponenseken. De én azt nyilván nem szeretném piszkálni, hiszen akkor mindent is aszerint jelenít meg deafault
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest