-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Az XBMC egy csodalatos dolog szerintem, de vagy velem van a hiba, vagy nem tudom, a forumukon is eszleltek a hibat emberek, de igy ahogy van jelen allapotaban hasznalhatatlan addig, amig sima mplayerrel minden hibatlan, xbmc-vel rengeteg frame rate problemat latok, gyakorlatilag undormany az egesz.
Eleg kiabrandito.
En vagyok nagyon bena, vagy tenyleg ez egyelore ilyen ?
Kiprobaltam mindenfele patchet, mindenfele buildet, mindegyik fos.
Epp most mergelodok, mert hihetetlen, hogy van egy ilyen szep , jol mukodo felulet, csak eppen arra nem jo, amire alapbol lenne valo, kenytelen vagyok totalcommaderrel tavcsovel vadaszni a paranyi betuk kozott hogy mit inditson el az mplayer...Esetleg valami egyeb jol mukodo ergonomikus es szep feluletrol tudtok, ami alkalmas lehet mediacenternek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest