-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #52880 üzenetére
Nekem a légegerek nagyon jöttek be. Pontatlan, remegős, és állandóan újra kell "kalibrálni"
EZT a fajtát vettem. Két nap után a fiókban landolt. A legnagyobb problémáim vele:- légegér állandó újra kalibrálása, azaz, ha elmászik, akkor táv kikapcs, kurzorra irányít, majd újra bekapcs, különben volt, hogy már 90 fokkal el voltam fordulva a képernyőtől. Ami ugye elég vicces, de a giroszkóp pontatlanságából adódik.
- nincs jobb egérgomb.
- vagy a távkapcs, vagy a billentyűzet oldala aktív, függően attól, hogy melyik van felül. Ezt automatikusan érzékeli. Ám a billentyűzet felőli oldalon, elég nehézkes a kurzornyilak használata.
- A teljesértékű használathoz forgatni kell.Amit aztán vettem, az az előző Rii-m ujabb verziója lett, és minden tekintetben kiküszöbölte az előző verzió hibáit. A régi pl ha alvó állapotba ment, kellett pár mp az ébredéshez, amíg újra konnektál, valamint nem volt rajta háttérvilágítás.
Amúgy kiváló volt.Most EZ van helyette, és minden szempontból tökéletes választás nekem. Légegér ugyan nincs, de van helyette tapipad, ami sokkal pontosabb, nem annyira remegős, és könnyebb is vele célozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Nvidia Shield TV PRO 2019 médialejátszó és tvbox
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Korg d888 - ujszeru
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest