Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb
veterán
Beizzítottam a 200GE-t.
Belefutottam viszont egy problémába. A lap Gigabyte A320M-S2H, aszerint választottam, hogy elvben ebben megy a 2.0-ás HDMI kimenet is nemhivatalosan. 3D módot viszont nem tudok beállítani benne, sem win10-ben sem máshol. Gyanítom ez a hivatalos 1.4 HDMI miatt lehet (1.4a kellene hozzá ha jól tudom). Annyit találtam, hogy vmi extension block kell hozzá custom res mellett, EDID-ből kiszedve és CRU-val befrissítve. Nem elég egy sima custom resolution ami vélhetően 4K felbontáshoz elég lenne.
Viszont nem igazán látom konkrétan mit is kellene látnom. Van ebben valakinek tapasztalata?MVC-t dekódol szó nélkül amennyire láttam első körben.
Egyébként korrekt proci, érzésre nincs különbség a G4600-hoz képest. Egyelőre egyből ment minden más. Még Emby-ben az AMF hw encode is pöccre ment.
A driver felületről mondjuk hiányolom a részletes beállításokat.
szerk: Erről jut eszembe, a HDCP-re azt írja, hogy inaktív. Úgy is, hogy force-oltam a bekapcsolást. Bár ez talán nem lenne gond desktopon. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
 - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest